If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Lumini bord, plafoniera, folii personalizate pt. Logan
Design-ul este gandit fara zona rosie, imi pare rau dar nu am cum sa te ajut. Oricum ca sa fac zona rosie cum trebuie la diesel ar insemna sa se vada o portiune de vreo 40% rosu din tot ceasul lucru care dupa mine nu arata bine.
Va asteptam la atelier pentru lumini de bord / ambient etc
Programari la 0723.823.679
Cand te hotarasti sa lucram ceva anunta-ma pe PM si iti spun preturi ca asa umplem aici degeaba si cred ca ne-ai mai intrebat de cateva ori de-a lungul timpului toate astea!
Design-ul este gandit fara zona rosie, imi pare rau dar nu am cum sa te ajut. Oricum ca sa fac zona rosie cum trebuie la diesel ar insemna sa se vada o portiune de vreo 40% rosu din tot ceasul lucru care dupa mine nu arata bine.
Va asteptam la atelier pentru lumini de bord / ambient etc
Programari la 0723.823.679
Pacat ca nu se poate face,as fi preferat sa am zona rosie a turometrului reala.Caut in continuare poate gasesc o solutie.
Multumesc de raspuns.
Poti alege cadranele originale tip Prestige cu zona rosie mare!
La atelier inca valabila oferta cu 185 ron lucrare completa! Programari la 0723.823.679 - garantie pe viata pentru lucrare! Portofoliu aici: http://www.daciashop.ro/led-tuning.html
Suntem primii care ne-am ocupat de LED Tuning si ne ocupam de mai bine de 6 ani, ne-au trecut prin mana peste 200 de masini Logan (pe langa numeroase alte marci), nu a plecat nici o masina defecta de la noi de la garaj, ba chiar masini care au venit cu probleme au fost reparate. Va asteptam in continuare pentru modificare completa bord + consola centrala Logan 185 ron, Duster 200 ron, lucrare completa Skoda Oct 1 de la 300 ron, Skoda Oct 2 de la 500 ron, Chevrolet Aveo de la 150 ron etc
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment