La exterir sunt identice...
[VAND]piese dezmembrari Dacia Logan orice Versiune orice Motorizare
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
@mihai.gigi imi pare rau sa iti zic dar te inseli
@adisss butoanele sunt mai mari ca cele normale la lungine.desigur ca pot pune si poze.Attached FilesLast edited by pattrick; 12 February 2009, 12:32.sigpic
Comment
-
-
Originally posted by b76sbl View Postsal,imi trebuie tabla de protectie dintre rezervor si tava esapament,ai cumva,daca da la ce pret?ms
Originally posted by alindrgn View Postoglinzi reglaj manual MCV? ce pret?
Originally posted by grecu george View Postasta ma interesa care vine din instalatia electrica
Originally posted by mihai.gigi View PostAi cumva tabla asta?
Scuze "grecu george", dar nu aveam alta poza la indemana
Originally posted by dj 21 rac View Postmacareale electrice spate? si la ce pret? astept pm. mersi...
Originally posted by seiko View Postm-ar interesa si pe mine 2 ace rosii de mpi (vitezometru si turometru)
p.s:vezi ca erau unii care vindeau folie si ace...daca nu vopseste-le tu pe cele pe care le ai
Originally posted by alex_comisaru View Post@pattrick: am ridicat azi pachetul.puteai sa lasi mufele macar pe contactori....
nu aveam cum sa tai mufele pentru ca era instalatia completa..pui cate 2 papuci normalisigpic
Comment
-
Comment
-
ceva mai multe date despre motor ? cum arata .. poza probabil, cat are o treapta in unghi ce forta, ce voltaj ? cate fire (steps)turbo makes torque and torque makes fun
LowGun-ul meu:http://www.loganclub.ro/forum/lowgun...?t=2081&page=5
Comment
-
Comment