Nuca schimbator model ca in poza ai? Daca da sa-mi spui si mie preturile pentru cel normal si cel de piele, multumesc.
[VAND]piese dezmembrari Dacia Logan orice Versiune orice Motorizare
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
bandouri laterale sandero , fete de usa interior sandero ( cele de logan ph2 alea misto ) -
pret , da un pm,nu stau mereu la calculator , lucrez pe el la serviciu si am alergie .
bandouri laterale sandero , fete de usa interior sandero ( cele de logan ph2 alea misto ) -
pret , da un pm,nu stau mereu la calculator , lucrez pe el la serviciu si am alergie .
Comment
-
Originally posted by Tudor_cj View Post@pattrick: ai buton pentru AC?Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Originally posted by alindrgn View Postnu exista buton de ac. daca vrei buton de ac trebuie sa iei tot panoul de comanda de la climatizare, care sub 100 de lei nu stiu daca il gasesti. eu gasisem la cineva cu 120 lei sh. stiu de ce vrei buton ac, pentru ca si eu am cautat pana am aflat ca nu se gaseste doar butonul.2004 Dacia Logan 1.4MPi
2006 Dacia Logan 1.5dCi
2007 Opel Astra H 1.7CDTI
Comment
-
Originally posted by blaze2k View PostDeci 4 manere de exterior (partea de care tragi pt deschidere usa) sunt 4x25=100 daca am inteles bine...
Originally posted by aleXpeed View PostNuca schimbator model ca in poza ai? Daca da sa-mi spui si mie preturile pentru cel normal si cel de piele, multumesc.
Originally posted by Tudor_cj View Post@pattrick: ai buton pentru AC?
Originally posted by virago View Post2 fete usi geamuri spate fara gauri pt. macarale. Gri cu materialul ala negru. Ai la ce pret?!
Originally posted by tataieb12 View Postbandouri laterale sandero , fete de usa interior sandero ( cele de logan ph2 alea misto ) -
pret , da un pm,nu stau mereu la calculator , lucrez pe el la serviciu si am alergie .sigpic
Comment
-
Comment