Sincer nici eu nu stiu foarte bine. M-a rugat un prieten sa ma interesez. Din cate am inteles are nevoie doar de partea electronica de comanda a pompei. Probabil vreun modul, in nici un caz motorul electric sau pompa efectiv.
[VAND]piese dezmembrari Dacia Logan orice Versiune orice Motorizare
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Salut Pattrick daca iti vin masini marti nu ma uita te rog cu fetele de usi pe spate modelul trimis in mail (cele cu geamuri electrice). Deasemenea anunta-ma daca gasesti cumva o bara spate albastra care sa poata fi doar de montat pe masina (fara zgarieturi). si m-ar mai interesa de la plafoniera armatura metalica care se prinde pe spatele tapiteriei de plafon impreuna cu mufa care intra in lampa. si daca faci cumva rost si de un volan din piele pentru faza 1 e beton . Astept pana marti poate am noroc de ceva bun
Comment
-
airbag pasager
Originally posted by pattrick View Post[VAND]piese dezmebrari dacia logan orice model orice motorizare.2004-2008 inclusiv cele pe motorina euro 4 cu turbosuflanta...pentru preturi intrebati..
ex:bara fata logan 150 lei
planetare set 550 lei
ai cumva si airbag pasager ? un pret ?
de montat ceva un atelier ?
Comment
-
ma intereseaza o protectie de plastic din fata stanga de la barele transversale de la mcv
ma mai intereseaza si protectia retractabila de la porbagaj mcv, cirlig remorcare mcv dar cu gaz din fabrica multumesc pentru raspunsuri.
Comment
Comment