lampa de la torpedo? ce scor? si imi zici si mie unde ii fac alimentarea?
[VAND]piese dezmembrari Dacia Logan orice Versiune orice Motorizare
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Originally posted by johan View PostAi cumva Servo directie complecta electrica la ce pret pt dci 2006
Originally posted by cosmindan View PostSalut.
Ma intereseaza daca ai V-ul cromat de pe bara fata , de berlina.
Merci
Salut.
Ma intereseaza daca ai V-ul cromat de pe bara fata , de berlina.
Merci
Originally posted by catalinsky View Postceasuri logan cu cb si ci 150
mai ai asa ceva?Originally posted by alindrgn View Postlampa de la torpedo? ce scor? si imi zici si mie unde ii fac alimentarea?Originally posted by BeciAcustic View PostInstalatie de poriectoare cu totul pentru ph1 la ce pret ai?sigpic
Comment
-
Mai goleste-ti casuta de mesaje ca nu mai pot sa iti trimit pm!!!
Originally posted by pattrickOriginally posted by alindrgnOriginally posted by pattricksal.te costa 35 lei lampa de origine.
te-am intrebat unde ii fac alimentarea lampii? chiar ma intereseaza sa iau una, dar sa imi spui cum o alimentez astept raspuns repede!!!
cu tot cu mufa este 45 de lei.daca esti hotarat imi zici si iti zic si unde o legi cum o legi.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Salut.Fa-mi o oferta : Vreau 4 braduti deaia de prins covoarele cu tot cu plasticurile e la covor,nu numai bradutu ce intra in mocheta..si plasticele de la volan ce le-am marcat in poza.Totul de acolo in afara de ciuperca aia mare de susAttached FilesCumpar volan de Duster
Comment
Comment