este nou sau este codat(luat se pe alta masina)?
[VAND]piese dezmembrari Dacia Logan orice Versiune orice Motorizare
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by ALEX TUDOR View Postsalut ai o plafoniera spate de MCV?Eventual cred ca merge si de berlina.....alexandru_cernat@yahoo.com MERSI
ai cumva conducte directionare aer pt MCV ?
Originally posted by alindrgn View Postsalut...ai spatiu de depozitare de la baza consolei? consola centrala de pe modelul laureate (cea gri) sau de pe prestige? buton de aer conditionat?
astept raspuns!!!
salut.spatiu de depozitare nu am...ce am avut am dat la prieteni..:|...consola este 60 lei.buton de aer conditionat.....butonul este cu tot cu celelalte butoane de la climatizare vreo 85-90 lei
Originally posted by Power View Post20 ambele si ti leam luat..
esti cam glumet de fire sau vrei sa te dai in spectacol?in orice caz sa stii ca nu prea am chef si nici timp de mascarici si as aprecia daca ai lasa-o mai moale cu glumele..
Originally posted by virago View PostkIT GEAMURI ELECTRICE SPATE: ma refer la macarale el. spate, butoane, cablaje.Un pret...
deci macaralele sunt 300 butoanele cu consola aia de la frana e 60 si cablajele 60.sigpic
Comment
-
Originally posted by Renault View Postsalut corp clapeta adica na aia pas-cu-pas ai de vanzare? asa un pret daca ai putea sa imi spui. multumesc
corpul cu clapeta e un ansamblu mai mare pe care este si motorasul pas cu pas...care t intereseaza pana la urma?
As dori sa mai fac o completare...Pretul la fiecare piesa in parte e fix..nu e negociabil...sigpic
Comment
-
Originally posted by alindrgn View Postsalut...ai spatiu de depozitare de la baza consolei? consola centrala de pe modelul laureate (cea gri) sau de pe prestige? buton de aer conditionat?
astept raspuns!!!
mie tot nu mi-ai raspuns....Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
@pattrick: aici sunt pozele de care ti-am spus in PM, opritorul de care iti spuneam e incercuit cu rosu, iar a doua poza e una de ansamblu cu comanda.No, apoi blana
Taaaaaci!!! ca nu stii ce-i bine
...si nu uita, prietenul bun, la balamuc se cunoaste
Comment
-
Originally posted by lau_swat View Post@pattrick: aici sunt pozele de care ti-am spus in PM, opritorul de care iti spuneam e incercuit cu rosu, iar a doua poza e una de ansamblu cu comanda.
Originally posted by Renault View Postmotorasul pas cu pas cam cat costa dar daca tot te intreb spune-mi te rog frumos cat costa si corpul clapeta. iti multumesc
tot corpul cu clapeta e 245 lei
Originally posted by odorog View Postrepet:ai cumva un depozit?
Originally posted by lupulucian View PostUn set de planetare, motorizare 1.6i 8V, cu ABS. Cat ar ajunge?
Originally posted by cypi View PostDaca ai mocheta capota motor logan as fi interesat sa achizitionez una , ai PM
Originally posted by SSI View Postimi raspunzi si mie, te rog?sigpic
Comment
Comment