e buna treaba cu butonul cu impuls , am si eu, e folositor, dar mai trebuie sa umbli la cash !!! upppppp
[VAND]piese dezmembrari Dacia Logan orice Versiune orice Motorizare
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by VanDiesel View Postun scut pentru baia de ulei?
Originally posted by grecu george View Postpentru 1.6 16v ai mufa care intra sus la bujie ca mia halit un soarece izolatia la un fir revin mai pe seara cu o poza
Originally posted by Juristul2000 View PostO capota portbagaj modelul cu eleron la ce pret poti sa fai rost?Si te-am mai intrebat pe PM ceva.Merci
Originally posted by Juristul2000 View Post......Si te-am mai intrebat pe PM ceva.Mercisigpic
Comment
-
Originally posted by mariusd4 View Postsa-mi opresti si mie o sonda lambda de 1.6 16v atunci cand iti cade in mana. Multam
Originally posted by Juristul2000 View PostO capota portbagaj modelul cu eleron la ce pret poti sa fai rost?Si te-am mai intrebat pe PM ceva.Mercisigpic
Comment
-
Originally posted by grecu george View Postpentru 1.6 16v ai mufa care intra sus la bujie ca mia halit un soarece izolatia la un fir revin mai pe seara cu o pozaAttached Files
Comment
-
am si eu o intrebare pentru pattrick, poti sa imi spui daca butonul cu impuls are ceva atasat la spate fata de cel fara impuls? sau este format dintr-o singura cutie de plastic. daca te rog poti sa pui si cateva poze, care sa fie clare, cu ambele fete, pentru a vedea si eu cum arata un asemenea obiect? multumesc mult.
Comment
Comment