o instalatie completa de AC pentru Dacia Logan berlina ,noiembrie 2007 ? pret cu si fara manopera in caz de ai !
[VAND]piese dezmembrari Dacia Logan orice Versiune orice Motorizare
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Stalpii de la parbriz, cei de la centuri i plasticurile de pe spate de pe aripi sa zic asa, acolo unde iese dezaburirea, pe negru daca ai. MS
Comment
-
salut maestre,detin un logan 1,5 dci din 2006,modelul ambiance,deci cel mai chelios,doresc sa stiu daca pot achizitiona de la tine tubulaturile pt dirijarea aerului la locurile spate(picioare),un pret+transport
astept PM daca se poate,te rog frumossigpic
Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
Comment
-
Originally posted by san View PostImi trebuie deflector aer grila MCV (dreapta)
cod 82 00 604 725
O poza (si inca o cerinta) este si la: http://www.loganclub.ro/forum/cumpar...cv-t19072.html
MultumescDaca nu spui nimic nimeni nu se va certa cu tine.
Comment
-
Piese pentru Logan Ambition 2005 gri perla!
Salut, sunt si eu interesat de urmatoarele componente de caroserie:
- capota motor
- usa spate dreapta
- capota portbagaj (1.6 MPI)
Mentionez ca piesele sa fie intr-o stare cat mai buna, (fara rugina, zgarieturi adanci etc) si deasemenea sa fie , sper, culoarea gri perla. Astept raspuns daca ai si pret pentru fiecare.
Multumesc.
Comment
-
Salut
vreau si eu preturi pentru urmatoarele piese:
- maneta stergator parbriz de MCV cu buton pentru CB.
- motoras de la rezervorul de apa pentru spalat parbriz tot de MCV (cel cu doua iesiri) si tot ce tine de spalatul parbrizului (furtun, T-ul, capetele de stropit).
- placa electrica de la CB cu CI din fabrica (fara resoftare, fara schimbat leduri) intre 15000-18000 km
- bara spate berlina ph2 gri platin
- panou usi berlina ph2 laureat
Mersi
Comment
Comment