Vand Mp3-player Pioneer Deh-2020mp

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vand Mp3-player Pioneer Deh-2020mp

Dupa cum spune si titlul, detin un Mp3 Pioneer aproape nou (a fost folosit doar 2 luni), modelul DEH-2020MP, cu certificat de garantie pana in luna a 10-a 2010! Aparatul nu prezinta nici cea mai mica urma de utilizare! Pretul de vanzare este 250 lei, negociabil!

Pret nou: 230!

Comment

Up, up, up!

Comment

eu am pe masina exact acest model de mp3-player. sunetul este cat se poate de clar. nu face figuri cand citeste CD-urile (depinde si de ele cum sunt intretinute), cu greu sare discul la gropi.

spor la vanzare!
        sigpic

Comment

Multumesc pentru comentariu, dar eu nu-l vand deoarece nu ar fi bun ci pentru ca ma cam tem de hotii care mi-au spart luna trecuta masina si pentru ca am gasit unul original de Logan, care, cred eu, e mai putin tentant!

Comment

Originally posted by valiaviator View Post
            Multumesc pentru comentariu, dar eu nu-l vand deoarece nu ar fi bun ci pentru ca ma cam tem de hotii care mi-au spart luna trecuta masina si pentru ca am gasit unul original de Logan, care, cred eu, e mai putin tentant!
            aici ai dreptate, nu-ti fura nimeni un blaupunkt ;))
            http://img353.imageshack.us/img353/1012/9457rs0.jpg

Comment

Sper sa fie asa!

Comment

pai il lasi in masina cu fata pusa sau ce ?

Comment

De ce intrebi, vrei sa-mi faci o vizita nocturna?

Comment

cum sa dai asa un raspuns?
                    omul a intrebat pentru ca nu a inteles ce fel de motiv e asta sa vinzi playerul. ca si mine de altfel

Comment

Chiar asa de tare i-a afectat pe unii criza asta, incat nu mai stiu nici de gluma? Si ca sa raspund la intrebarea de mai sus, specific ca Mp3-ul pe care il vand nu este cel de pe masina, ci unul care ar fi trebuit sa fie, in locul celui furat! Pe masina am montat unul original de Logan! Acum s-a inteles? Eu cred ca stapanesc destul de bine limba romana si am dat amanunte suficiente despre ceea ce vand! Dar daca unii citesc printre randuri nu e vina mea!

Comment

ce legatura are alba cu neagra? ah da, sunt culori amandoua scuze!
                        ai zis ca il vinzi sa nu fie furat, noi am intrebat ce motiv e asta, ca e absurd, cu tot cu abilitatile tale de limba romana atat de capabile.

altfel, player de asta am si eu, e bun, recomand, succes la vanzare !

Comment

Asa mult le place unora sa se bage in seama!

Comment

Daca era DEH-2000MP il luam eu. 2000MP`u are iluminarea tastelor pe rosu, asta e diferenta Verdele nu prea ma incanta

Bafta la vanzare!

Comment

si care e diferenta intre 2000 si 2020, doar culoarea tastelor?
                              sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google