Originally posted by aurelian68
View Post
Montare Aftermarket Geamuri Electrice Spate
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
lol, eu am laureat si nu am geamuri pe spate electrice si as fi interesat de unde putem cumpara macarale electrice cu 100 RON ;)
Comment
-
acest thread este deschis pentru cei care ne pot ajuta pe noi (cei care vrem sa ne punem geamuri electrice spate aftermarket) sa vedem cam despre ce operatiuni,piese,timp,indemanare este nevoie ptr a realiza acest lucru. cei care vor sa discute despre cat de necesar e sa ai geamuri el spate sau cum iti montezi ac aftermarket sunt rugati sa deschida alt thread. multemusc... acum....nu mai e nimeni care si-a pus geamuri electrice pe spate dupa ce a cumparat masina?
Comment
-
sal'tare
Tot nu am inteles...la atelierele de dezmembrari auto se pot gasi macarale pt geamuri electrice la preturi sub 100 lei bucata?sau...pe dacia logan se pot pune macarale de pe alte marci de masini?si nu inteleg...pe spate trebuiesc alte tipuri de macarale?nu merg tot d-astea de fata?
Comment
-
ai inteles pe jumatate , intradevar la atelierele de dezmembrare se gasesc macarale electrice fata spate cu pretul intre 80-100 ron , alte tipuri de macarale se pot pune, cele universale dar nu sfatuiesc pe nimeni ptr ca sunt zgomotoase eu am vazut puse pe un logan fata si se auzea urat deci sfatuiesc folosirea celor originale usa are gauri ptr macara electrica chiar daca are macara mecanica[manuala]
Comment
-
Si eu mi-am montat electrice spate!!! Am avut ceva probleme cu butonul de blocare dar s-a rezolvat...Azi am terminat totul dar totusi vreau sa schimb si fetele de usi. Nu-mi place cum da cu ceva lipit in locul manivelelor de pe vechile macarale. Daca stiti pe cineva care are 2 fete usi spate fara gauri gri cu modelul ala de material negru le-as cumpara...Oricum pe mine ma ajuta, am masina foliata si unde o parchez seara nu am lumina, dau geamul jos si vad super!!!Sunt super multumit, macarale originale, butoane si soclu original si instalatia elec(o parte din ea) originala. Sincer merg mai bine cele de pe spate decat cele de pe fata puse de fabrica...Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!
Comment
-
Da nu poti sa iei o fata de usa fara gaura de maneta de la orice masina si sa-ti pui pe ea materialul tau ca yo am observat ca acea placa pe care este lipita bucatica aia de cârpa se poate detasa de pe fata de usa si poate fi inlocuita cu alta de pe alta fata de usa...sau poate ma insel...:P asa...ce e ala soclu? si tot nu am inteles de ce o macara de geam luata de ex de pe un opel sau peugeot, s-ar auzi urât pe logan?Am inteles ca sunt mai silentioase si oricum mult mai rezistente decat plasticele astea ale daciei?
Comment
-
Originally posted by aurelian68 View Postam vazut ca esti din braila , nu ai venit la intalnirile din galati? ai nr mai sus , numai bine
am impresia ca tu esti carcotas si stai in spatele scaunului sofer
Si daca la mine te referi cu statul in spate, intradevar stau in spate cand sunt matol, ca in fata ametesc!
Comment
Comment