Vand Stikere LOGAN Club

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vand Stikere LOGAN Club

Se vinde:

Set stikere LOGAN Club ce contine:
    -LOGAN - culoare rosu
    -Club - culoare alb
    -www. LoganClub.ro pentru luneta - culoare alb

Set stikere Renault F1 Team ce contine:
    -2 stikere mari de lungime 20 cm pentru spoiler fata+spate
    -2 stikere mici de lungime 14.5 cm pentru partile laterale

Mentionez ca stikerul cu www este aproximativ la dimensiunile astea: lungime 80 cm si inaltime intre 5 si 7 cm.

poze pun in data de 20 sau 21 martie. pe 20 le iau de la firma la care am dat comanda.

pret:

Set stikere LOGAN Club: 13 lei + taxe de transport*

Set stikere Renault F1 Team 15 lei + taxe de transport*

*taxele de transport sunt 7 lei.

pentru comenzi postati aici, dupa care lasati adresa pe pm. coletele le pun la posta in ziua primirii comenzii, sau daca este prea tarziu pentru a mai fi deschis la posta, a doua zi. durata de transport este in jur de 3-5 zile lucratoare.
    Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Banuiesc ca e greseala la 80 cm pentru stikerul cu www. Astept o poza sa vad cum arata cel cu Logan Club. e modelul de scris subtire sau mai gros? cum se faceau inainte?
    Logan Prestige 1.6, SunTek Tints, Pilot exhaust, White Rims sigpic

Comment

nu e greseala. asa este. randul trecut cand am facut stikere au iesit la 102 cm. la my ride am poze cu cel de 102. maine il schimb cu asta de 80 cm pentru ca pe asta m-a mancat undeva si l-am bulit.

in prima poza am un autocolant cu LOGAN care are lipsa o bucatica din O care il dau in set complet la 10 lei cu taxe cu tot, daca e interesat cineva.

maine dimineata pun la posta primul rand de colete. daca mai sunt doritori sa spuneti pana dimineata, si sa lasati adresa completa pe pm (inclusiv nume - ca multi nu dau numele) si maine o sa plece coletele spre voi.

mentionez ca dimensiunile la LOGAN Club sunt ceva mai mari decat ce vinde keanurev. poze la my ride puteti vedea
      Attached Files
      Last edited by B 83 RMJ; 20 March 2009, 22:37.
      Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

astazi am pus si eu stikerul pe luneta. puteti vedea si cum arata pe masina.
        Attached Files

Comment

up .

oferta:

la 1 set de stikere LOGAN Club platiti 19 lei.(in loc de 20 lei) - transport inclus
          la 2 seturi de stikere LOGAN Club platiti 30 lei.(in loc de 33 lei) - transport inclus
          la 3 seturi de stikere LOGAN Club platiti 41 lei.(in loc de 46 lei) - transport inclus

stikere RENAULT F1 Team 18 lei cu taxe incluse.

haideti cu comenzile.
          Last edited by B 83 RMJ; 22 March 2009, 19:30. Reason: Automerged Doublepost

Comment

ma intereseaza renault f1 un set
            adresa in PM
            MIR.ul Meu http://www.loganclub.ro/forum/cam_as...61.html?t=3761

Comment

alb sau negru?

up .
              Last edited by B 83 RMJ; 23 March 2009, 19:44. Reason: Automerged Doublepost

Comment

sus cu stikerele LOGAN Club

Comment

alb!!! masina e gri comete!cred ca mai ai datele in pm

Comment

plicul este completat cu datele tale de sambata(parca atunci mi-ai dat pm cu adresa) dar cum nu mi-ai zis culoarea nu ti-am trimis. de aia ti-am si dat pm azi, ca am vazut ca ai fost on ieri si nu mi-ai raspuns aici. maine pleaca spre tine un set [e alb

Comment

ok ms mult de tot!bafta in continuare!

Comment

mai am doar 10 seturi RENAULT F1 Team pe alb sau negru, si 13 seturi LOGAN Club complete. separat mai am doar stikerul cu www. LoganClub.ro pentru luneta, la 13 lei cu taxe.

Comment

up
                          cu 9 seturi stikere renault f1 team alb sau negru
                          13 seturi logan club si www

Comment

Ai poze cu stickerul de pe fata pus pe masina?
                            LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
                            Enter the Matrix

Comment

uite aici. sunt de dimensiuni mai mari fata de ceea ce ai tu
                              Last edited by B 83 RMJ; 27 March 2009, 22:59.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google