Vand Stikere LOGAN Club

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

o intrebare, nu am apucat sa lipesc stickerele cu renault f1, nu se dezlipste partea cu F1 de la jet de la spalatorie?? Mi se pare ca e hartie sau ceva de genu. Restul e ok
    MIR.ul Meu http://www.loganclub.ro/forum/cam_as...61.html?t=3761

Comment

ale mele nu au patit nimic. nu e hartie, e material din care se fac inscrisurile auto, la fel ca si stikerele cu logan club.
      Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Au ajuns in stare buna, azi le-am ridicat.Merci

Comment

Au ajuns si ale mele ieri,mersi frumos.
          1 point 6 litre 8 vsigpic

Comment

mai am un singur set de stikere RENAULT F1 Team! 20 lei transport inclus
            si 11 seturi stikere LOGAN Club, 20 lei transport inclus! pentru mai multe seturi discutam la pret! 20 lei platiti pentru un set, insa pentru 2 seturi platiti 33 de lei, ca se scad cei 7 lei care reprezinta taxele postale!

stoc epuizat stikere renault f1 team!!! nu mai cereti ca nu mai am

topicul ramane deschis pentru stikere LOGAN Club! poze vedeti in primele posturi, pe prima pagina
            Last edited by B 83 RMJ; 4 April 2009, 21:48. Reason: Automerged Doublepost
            Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Pai mai da la facut daca nu mai ai

Comment

nu mai dau ca si asa stau cu banii blocati, sub forma de stikere logan club, si nu are nici un rost sa mai fac pentru ca nu vreau sa ma mai leg la cap fara sa ma doara. e a doua oara cand fac stiekere cu logan club, prima cand fac cu renault f1 team. si nu cred ca mai fac. si pana acuma ce am facut am facut pentru ca aveam eu nevoie. si o singura bucata nu imi facea, adica nici rentabil nu era, ca trebuia sa ii platesc lu` aia coala de 100x50 cm...ceva de genu. si de aia am facut de am vandut. profit pe minus, asa ca eu zic ca nu se merita chiar deloc. doar pentru distractie si timp pierdut pe la posta chiar nu se merita. si cum e criza asta, sa platesc la firma in euro si eu sa vand pe forum in lei e chiar in defavoarea mea. cred ca nici banii pe care i-am bagat in stikere nu mi scot.

11 seturi stiekre LOGAN Club asteapta sa plece spre voi!

Comment

up...

am mai gasit un stiker cu RENAULT F1 Team alb sau negru, 15 lei + taxe
                  si stikere logan club!!!

Comment

ai trimis coletul meu spre constanta?
                    sigpicMy ride

Comment

da. azi dimineata l-am pus. ieri n-am mai apucat ca am cautat filtru de polen si am ajuns prea tarziu la posta.

Comment

up...

mi s-a intors un colet, retur. nu stiu care din voi nu l-ati ridicat(inca nu am fost la posta), deci mai am doua stikere cu RENAULT F1 Team.

Comment

alindrgn ai pm

Comment

Ma intereseaza daca poti sa imi faci unu in genul celui de luneta de 80cm,dar mai mic cam la 40cm si inaltime cam 4cm.
                            AG 16 Y M A

Comment

Originally posted by alindrgn View Post
                              up...

mi s-a intors un colet, retur. nu stiu care din voi nu l-ati ridicat(inca nu am fost la posta), deci mai am doua stikere cu RENAULT F1 Team.

OFF TOPIC ! Stai linistit) ca asa se intampla oameni neseriosi sa nu iti mai zic eu.. cate colete am primit retur.. asta ii seriozitatea din partea membrilor. Si asta patesti daca nu ceri plata in avans pentru transport..
                              LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
                              Enter the Matrix

Comment

stau linistit. nu am mai ajuns sa ridic coletul ca m-am ocupat de oglinzi dar maine dimineata merg sa pun coletul lui cata si o sa il ridic si pe ala.

@al!n: nu fac altceva, vand doar ce am pe stoc si nimic mai mult.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google