If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
alarme auto 95 lei garantie 24 luni preturi bune garantie
Salut!...Am si eu un logan si vreau sa pun pe el o alarma Discovery 500.Insa vreau si eu sa stiu cate ceva despre ea.....ceva un manual al ei sau o schema de montaj ar fi ideala intrucat nu scrie pe internet nimic despre ea....eventual si ce raza de receptie are.Va multumesc
Salut!...Am si eu un logan si vreau sa pun pe el o alarma Discovery 500.Insa vreau si eu sa stiu cate ceva despre ea.....ceva un manual al ei sau o schema de montaj ar fi ideala intrucat nu scrie pe internet nimic despre ea....eventual si ce raza de receptie are.Va multumesc
Service de Electrica Auto, Specializat in Reparatii Electromotoare si Alternatoare. Avem in Stoc Piese pentru Orice Alternator sau Electromotor, indiferent de Marca Autoturismului.
Alarme de 2 lei cred ca eaglemaster mai e ceva de ea, in rest nu mias pune ceva ieftin,calitate indoielnica
Are dreptate @boris, nu este ok discovery500, am vrut si noi sa o distribuim dar are probleme de soft. Eagelmaster a fost o alarma senzationala acum 3-4 ani, de atunci instalatiile electrice ale masinilor au mai evoluat, alarma a ramas aceeasi.... Plus ca s-au certat asa muti importatori pe ea ca nu se mai importa in Romania. Avem mari discount-uri pentru membrii activi ai forumului:aici
Alarme Maat, LYDER-100% compatibile cu Logan&Sandero, garantie 8 ani, productie 2008
Bafta.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment