Dacia mai lucreaza ? Poate de aia criza asta. Inainte sa mi le vopsesc pe ale mele, gasisem cu 500 RON si nu le-am luat ... afacere ce faceam, licitam aici
Cumpar Panouri Usi PH2
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
-
-
Am cautat si eu intr-un timp dar m-am lasat pagubas.Problema este ca fetele de usi nu vin decat impreuna cu usa(la magazinele specializate).
Scuze pentru postare consecutiva, nu a mai mers sa editez.
Am inteles ca aceste panouri de usi pentru PH2 se gasesc pe stoc la "Autorocko" Timisoara.Pentru cine este interesat sa sune la tel. 0740.238.091 maine dupa ora 08.00 .
Comment
-
Originally posted by Cromatic View PostAm cautat si eu intr-un timp dar m-am lasat pagubas.Problema este ca fetele de usi nu vin decat impreuna cu usa(la magazinele specializate).
Scuze pentru postare consecutiva, nu a mai mers sa editez.
Am inteles ca aceste panouri de usi pentru PH2 se gasesc pe stoc la "Autorocko" Timisoara.Pentru cine este interesat sa sune la tel. 0740.238.091 maine dupa ora 08.00 .Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by Cristi_Xp View Postla ce bani ? ca daca sunt la 4mil bucata... mai bine le dai foc )
Comment
-
eu am rabdare dar caut...daca nu cauti poti gasi? astept un raspuns de la auto-rocko si va zic si voua cat costa!
Comment
-
-
stii sigur ca sunt 3 milioane? mie inca nu mi-au dat nici un raspuns! oare sunt cele originale?
Comment
-
sigur sunt originale. daca erau 'replica' se gaseau in mai multe locuri. in brasov nicaieri nu am vazut asa ceva. poate o sa se ocupe dobre prod si de asa ceva, dar nu cred ca se incurca eiDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Comment