Cumpar Panouri Usi PH2

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Dacia mai lucreaza ? Poate de aia criza asta. Inainte sa mi le vopsesc pe ale mele, gasisem cu 500 RON si nu le-am luat ... afacere ce faceam, licitam aici
    sigpic
    Shit does not happen. Shit takes time, shit takes effort.

Comment

sus cu anuntul!!!
      sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

caut........

Comment

Am cautat si eu intr-un timp dar m-am lasat pagubas.Problema este ca fetele de usi nu vin decat impreuna cu usa(la magazinele specializate).

Scuze pentru postare consecutiva, nu a mai mers sa editez.

Am inteles ca aceste panouri de usi pentru PH2 se gasesc pe stoc la "Autorocko" Timisoara.Pentru cine este interesat sa sune la tel. 0740.238.091 maine dupa ora 08.00 .
          Last edited by Cromatic; 10 April 2009, 18:13. Reason: Automerged Doublepost

Comment

se potrivesc panourile astea la loganul vechi? a incercat cineva?
            vand fonomin (pasla) pentru antifonare, pret avantajos
            vand lampa adaptabila la torpedo

Comment

se potrivesc
              Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Originally posted by Cromatic View Post
                Am cautat si eu intr-un timp dar m-am lasat pagubas.Problema este ca fetele de usi nu vin decat impreuna cu usa(la magazinele specializate).

Scuze pentru postare consecutiva, nu a mai mers sa editez.

Am inteles ca aceste panouri de usi pentru PH2 se gasesc pe stoc la "Autorocko" Timisoara.Pentru cine este interesat sa sune la tel. 0740.238.091 maine dupa ora 08.00 .
                la ce bani ? ca daca sunt la 4mil bucata... mai bine le dai foc )
                Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Nu 4 dar is 3mil bucata, asa ca mai bine le dai foc. Poate apar persoane de la uzina care mai sustrag.

Comment

Originally posted by Cristi_Xp View Post
                    la ce bani ? ca daca sunt la 4mil bucata... mai bine le dai foc )
                    Acuma si cu tine, dar daca esti nerabdator ca @lucialina si vezi ca nu se gasesc pe nicaieri si nu ai alta alternativa eu zic ca 3 mil. este un pret corect.Nu te pune nimeni sa le iei pe toate odata.Daca ai stat atata cu cele originale poti sa mai stai 4 luni si dupa aia sa le schimbi.

Comment

eu am rabdare dar caut...daca nu cauti poti gasi? astept un raspuns de la auto-rocko si va zic si voua cat costa!

Comment

Costa cam 3mil bucata la autorocko deci nu astepta prea mult daca nu esti dispus sa dai banii astia.

Comment

Pai tocmai, daca nu e dispus sa dea banii astia atunci trebuie sa mai astepte.
                          Eu acum am alte prioritati dar daca as fi gasit la momentul cand imi doream sa le schimb pe cele originale as fi luat cate o bucata pe luna.
                          Last edited by Cromatic; 12 April 2009, 07:08.

Comment

stii sigur ca sunt 3 milioane? mie inca nu mi-au dat nici un raspuns! oare sunt cele originale?

Comment

sigur sunt originale. daca erau 'replica' se gaseau in mai multe locuri. in brasov nicaieri nu am vazut asa ceva. poate o sa se ocupe dobre prod si de asa ceva, dar nu cred ca se incurca ei
                              Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

si-a luat cineva de la ei?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google