la intrebarea asta iti raspund eu. am fost si, poate, voi mai fi clientul lui. mi-a facut modificarile zise de tine, plus o remapare. am fost foarte incantat atat de lucrarea facuta cat si de persoana. in bacau are drum destul de des si rezolva toate cerintele tale.
Imbunatatiri Logan
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
modificarile nu afecteaza cu nimic masina. toate masinile din afara au aceste functii prezente. aceste functii activate sunt, tocmai, pt siguranta si unele pt confort. loganul are prezente aceste functii in calculator, dar nu sunt activate. el se conecteaza prin laptop si un cablu la calculatorul masinii si activeaza aceste functii. si masina mea este in garantie si am schimbat cd player, boxe, am facut remapare, am activat functii si nu am nicio problema cu garantia. oricum, la revizie, crezi ca sta cineva sa-ti umble la masina in amanunt?? te intreaba de directie, de vopsea, de ulei si filtre si cam atat. dai ceva 20-30 lei la mecanic si nu mai vede nimic. totul se rezolva, ca doar traim in romania. fa-ti linistit modificarile, ca nu vei regreta.sigpic
Comment
Comment