[Vand] Xenon HID JM & GT HID - Garantie Reala 12 Luni !

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Salut, proiectoare cu lupa pentru montat in far, nu aduci?
    MIR.ul Meu http://www.loganclub.ro/forum/cam_as...61.html?t=3761

Comment

• Imi pare rau, momentan nu. Daca dupa 15 ianuarie extind gama de produse importate, voi anunta negresit aici !

Comment

• Originally posted by MENTOR_SQUAD View Post
        OFERTA DE SARBATORI !

GT HID- factura & certificat garantie

KIT faza simpla droser SuperSlim clasa A = 340 lei
        KIT bixenon droser SuperSlim clasa A = 380 lei

Becuri faza simpla = 125 lei / perechea
        Becuri bi-xenon = 180 lei / perechea

Probabil oferta se prelungeste si in ianuarie, insa pana atunci, in perioada 24 decembrie - 4 ianuarie nu pot onora decat cu totul exceptional solicitarile sau comenzile voastre !

Sarbatori fericite si un An Nou cu bine !

Comment

• Daca aduci dinalea, sa ma anunti te rog
          MIR.ul Meu http://www.loganclub.ro/forum/cam_as...61.html?t=3761

Comment

• LA MULTI ANI !

Incepand de azi, primesc solicitarile voastre si eventualele comenzi.

Comment

• legal se monteaza numai pe far cu lupa?sau si pe un far normal de logan fara sa ai prob cu politia?

Comment

• Exista o prevedere CE referitoare la TRANSPORTATORII din Europa si tarile UE, deci si Romania. Acestia sunt obligati sa nu monteze HID fara sa aiba far cu lupa si spalator.
                Prin analogie, as spune ca aceasta directiva se aplica si pers fizice...asta ca sa suflu in iaurt. Eu folosesc HID pe fara fara lupa si fara spalator, este reglat la elevatia ceruta de producator la ITP, mi-am polishat sticla farurilor si nu am fost oprit nici la unguri, daramite la noi. Insa sunt de acord ca ar fi mai bine ca fiecare sa incerce si montajul unei lupe macar, daca nu pt el, macar pt ceialalti si asta doar in cazul in care becurile nu bat bine si ii orbesc. La mine nu se intampla asta si de aceea nu am ales sa fiu perfect legal.

Comment

• Originally posted by 89.MIR View Post
                  Daca aduci dinalea, sa ma anunti te rog
                  Se poate aduce asa ceva gen CCFL, insa numai cu comanda ferma si avans 30%, pretul final situandu-se undeva pe la 420 lei informativ (poate varia in fct de pretul producatorului).

Originally posted by danni View Post
                  legal se monteaza numai pe far cu lupa?sau si pe un far normal de logan fara sa ai prob cu politia?
                  Pt faruri fara lupa, GT HID a dezvoltat un bec denumit H7R si care poseda "un scut" ce impiedica lumina sa bata neconform orbind pe ceilalti participanti la trafic, acum H7R seamana cu D2R:

Last edited by MENTOR_SQUAD; 11 January 2010, 16:30. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• si poti aduce bi-xenon cu lupa????daca da la ce pret????mersi

Comment

• Ma interesez si iti voi raspunde, piiticu.

In perioada 20-27 ianuarie 2010 sunt de gasit pe ruta Oradea - Cluj - Turda - Tg Mures - Medias - Sibiu - Rm Valcea - Pitesti - Bucuresti si retur cu posibilitatea trecerii prin Campulung - Brasov - Sighisoara ca ruta alternativa.

Cei care sunt interesati de serviciile mele sunt invitati sa ma solicite telefonic la 0722-535.644 sau 0745-552.341 si ii voi ajuta cu placere.

Comment

• Multumesc MENTOR_SQUAD si astept un raspuns de la tine

Comment

• Cu placere !

REMINDER !

Comment

• Originally posted by Piiticu View Post
                            si poti aduce bi-xenon cu lupa????daca da la ce pret????mersi
                            Se poate aduce pe comanda cu avans 50%.
                            Bixenon cu lupa este cam pe la 700 lei.

OFERTA INCEPUTULUI DE AN 2010 !

HID GT - garantie 12 luni, certificat de garantie cu seriile droserelor + factura.

H3, H7, H8, H11, HB3, HB4, etc (faza simpla): 300lei (droser clasic), 340lei (SLIM cls.B ) si 360lei (SLIM cls.A), indiferent de temperatura de culoare. Pt 3000K se da comanda ferma cu avans 50%.
                            H4-bixenon (faza dubla): 380 lei (droser clasic), 400 lei (SLIM cls.B ) si 420 lei (SLIM cls.A), indiferent de temperatura de culoare.

Se vand si Error Cancellers la 65 lei/perechea, pt masini cu calculator de lumini.

Preturile pot suferi usoare modificari, asadar pt un pret actualizat, sunati la 0722-535.644 sau 0745-552.341 (Doru)

Pt comenzi de minim 2 seturi se ofera discount, de la 5 seturi in sus discountul este pe masura !

Comment

• Set becuri faza simpla: 125 lei/perechea
                              Set becuri faza dubla: 180 lei/perechea

GT HID, evident !

Comment

• Vanzare din stocul existent, astept solicitari.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google