[Vand] Xenon HID JM & GT HID - Garantie Reala 12 Luni !

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• In perioada 3 - 7 nov. am ceva treaba prin tara: trec prin Cluj, Turda, Medias, Sibiu, Rm Valcea, Pitesti, cu popas si in Bucuresti.

Cei care doriti sa apelati la serviciile mele (resoftare OBD / chiptuning, diagnoza VAG si Dacia/Renault/Nissan, HID-uri) ma puteti contacta telefonic din timp la 0745-552.341 sau 0722-535.644, poate ne sincronizam timpul si programul.

Multumesc.

Comment

• Salut, ma intereseaza o singura bucata de droser GT de 50W, ca am reusit sa scot fum din al meu. Mersi.

Comment

• Te rog sa ma suni joi 4 nov pt detalii, multam.

Comment

• Noutatea este ca din ianuarie 2011 voi comercializa produse HID exclusiv marca GT HID, eu fiind retailer al lor.

Asta inseamna atat xenon (becuri, drosere, kituri complete) cat si LED-uri (pozitie, nr inmatriculare, diverse modele).
          Droserele vor fi si CAN-BUS (pe langa cele non-CAN-BUS), cu anulatori eroare included, ceea ce va insemna ca se poate renunta la anulatorii plug'n'play separati.
          LED-urile T10 vor avea sistem de test al functionarii si instalarii corecte.
          Exista si modele gen T2 ce includ anulatori eroare pt masinile cu calculator de lumini.

Iata o lista de produse si preturi aferente, deocamdata informative, insa nicicum acestea nu se vor modifica in sens pozitiv, dimpotriva.
          Comanda si stocul vor fi reduse si se vor limita la produsele ce se comercializeaza intensiv.
          Insa preiau orice comanda si o onorez in cel mai scurt timp posibil.
          Din start acest lucru este valabil la becurile cu temperatura de culoare 3000K, care sunt si usor mai scumpe ca celelalte.

- faza simpla: 240/ 260/ 280/ 300 RON (droser clasic/SLIM cls.B/A/ digital)
          - faza bi-xenon: 300/ 320/ 340/ 360 RON (droser clasic/SLIM cls.B/A/ digital)
          - kit CAN-BUS ((anulator eroare incorporat)) faza simpla / bi-xenon: 330 / 370 RON

- anulatoare cod eroare bec ars: 60 RON/perechea
          - set drosere: 150 / 170 / 190 RON (clasic / SLIM cls.B/ A)
          - set becuri faza simpla/dubla/D2S: 90/130/140 RON
          - set LEDuri pozitie tip T2 soclu W5W, 3 SMD: 60 RON/perechea (anulator eroare incorporat)
          - set LEDuri pozitie tip T10 soclu W5W, 9 SMD: 70 RON/perechea (cu autotest montaj)
          - set LEDuri pt nr inmatriculare tip Festoon, 3 SMD: 80 lei/perechea (anulator eroare incorporat)

Pt preturi la zi rog dati PM, deocamdata preiau exclusiv comenzi ferme.

Voi reveni cu poze si pt alte produse noi f curand.
          LED-urile T2 cu 3SMD sunt de aproape 2luni in proba pe masina personala si functioneaza bine !
          Urmeaza si cele T10 cu autotest la montaj.

Comment

• Preturile la kiturile HID GT au mai scazut putin, la LED-uri sunt aceleasi, pt preturi la zi rog PM.

Se ofera factura si garantie 12 luni, pt Bucuresti si service montaj autorizat.

Recititi va rog si mesajul anterior, multumesc.

Comment

• In perioada 7 - 10 martie am ceva treaba prin tara: traseul este prin Cluj, Turda, Aiud, Alba-Iulia, Sebes, Sibiu, Rm Valcea, Pitesti, cu popas si in Bucuresti.

Cei care doriti sa apelati la serviciile mele ma puteti contacta telefonic la 0745-552.341 sau 0722-535.644, poate ne sincronizam timpul si programul.

Multumesc.

Comment

• Originally posted by mentor_squad View Post
                noutatea este ca din ianuarie 2011 voi comercializa produse hid exclusiv marca gt hid, eu fiind retailer al lor.

Asta inseamna atat xenon (becuri, drosere, kituri complete) cat si led-uri (pozitie, nr inmatriculare, diverse modele).
                Droserele vor fi si can-bus (pe langa cele non-can-bus), cu anulatori eroare included, ceea ce va insemna ca se poate renunta la anulatorii plug'n'play separati.
                Led-urile t10 vor avea sistem de test al functionarii si instalarii corecte.
                Exista si modele gen t2 ce includ anulatori eroare pt masinile cu calculator de lumini.

Iata o lista de produse si preturi aferente, deocamdata informative, insa nicicum acestea nu se vor modifica in sens pozitiv, dimpotriva.
                Comanda si stocul vor fi reduse si se vor limita la produsele ce se comercializeaza intensiv.
                Insa preiau orice comanda si o onorez in cel mai scurt timp posibil.
                Din start acest lucru este valabil la becurile cu temperatura de culoare 3000k, care sunt si usor mai scumpe ca celelalte.

- faza simpla: 240/ 260/ 280/ 300 ron (droser clasic/slim cls.b/a/ digital)
                - faza bi-xenon: 300/ 320/ 340/ 360 ron (droser clasic/slim cls.b/a/ digital)
                - kit can-bus ((anulator eroare incorporat)) faza simpla / bi-xenon: 330 / 370 ron

- anulatoare cod eroare bec ars: 60 ron/perechea
                - set drosere: 150 / 170 / 190 ron (clasic / slim cls.b/ a)
                - set becuri faza simpla/dubla/d2s: 90/130/140 ron
                - set leduri pozitie tip t2 soclu w5w, 3 smd: 60 ron/perechea (anulator eroare incorporat)
                - set leduri pozitie tip t10 soclu w5w, 9 smd: 70 ron/perechea (cu autotest montaj)
                - set leduri pt nr inmatriculare tip festoon, 3 smd: 80 lei/perechea (anulator eroare incorporat)

pt preturi la zi rog dati pm, deocamdata preiau exclusiv comenzi ferme.

voi reveni cu poze si pt alte produse noi f curand.
                Led-urile t2 cu 3smd sunt de aproape 2luni in proba pe masina personala si functioneaza bine !
                Urmeaza si cele t10 cu autotest la montaj.
                anunt valabil !

Comment

• Daca tot a fost adusa vorba, la mai multe produse comandate se ofera discount.

Comment

• De actualitate.

Comment

• Pt preturi la zi intrebati va rog.

Se ofera certificat garantie 12 luni si factura pt cei interesati.

Comment

• Pt preturi actualizate va rog sunati sau solicitati info aici, multumesc !

Comment

• anunt valabil !

Comment

• Salut kit xenon H16 poti aduce? (5202)
                            sigpic
                            Ca sa stii incotro te indrepti trebuie sa stii de unde ai venit. Richard Burns

Comment

• Am in stoc, iata preturile:

- kit complet = 230 lei
                              - set becuri = 100 lei / perechea

Daca esti interesat, da-mi de veste telefonic pana cel tarziu MARTI 26 iulie ora 12, ms.

Comment

• pret set becuri/perechea xenon h4 6000k???

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google