[Vand] Xenon HID JM & GT HID - Garantie Reala 12 Luni !

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

anunt valabil !

Comment

Am si eu o intrebare legata de xenon ...... odata cu cresterea la 55w nu creste si vizibilitatea si puterea de iluminare (chiar daca ii mai deranjam pe participanti la trafic )
      Iar din ce vad eu la xenon ca se aprind o idee mai greu , nu cred ca ar fii recomandat pt cei care isi desfasoara activitatea in oras ,pe motiv ca nu mai poti da flash-uri cum erai obisnuit . Si un 10 pt explicarea functionalitati si metodei de functionare
      Doar oamenii plicisitori se plictisesc!

Comment

La 55W este o vizibilitate mai buna, cu pretul orbirii celorlalti participanti la trafic, ceea ce este nerecomandabil !

In privinta flash-urilor, este doar o moda la romani de a abuza de acest tip de avertizare.
        La bixenon prin comutatie flash-urile sunt puternice, la fazele simple probabil ca primele sunt mai putin intense, dar apoi ajung la 90% din capacitate.

Comment

Multumim ptr informatiile acordate,si o intrebare,pe proiectoare ce tip de bec este la logan,cumva h11?si cat costa.

Comment

Cu placere.

Da, din ce stiu este H11. Pretul este de 360 RON pt un kit GT si 320 RON pt un kit JM.
            Ambele preturi sunt pt balast clasic, pt SLIM se mai adauga 30 RON.

Recomand cu caldura orice temperatura de culoare pana la maxim 6000K, cu un plus pt 4500K dpdv al culorii.

Comment

Merci frumos pt raspuns .........
              Doar oamenii plicisitori se plictisesc!

Comment

O intrebare.Care este diferenta dintre cele doua marci pe care le comercializezi ? si eu vreau xenon de 55w si nu stiu ce marca sa iau .
                Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

Salut, in primul rand, este o diferenta de pret, ceea ce sunt sigur ca ai observat deja.
                  Ambele au certificare internationala insa si se comercializeaza in tari cu piata dezvoltata si informata din Europa.
                  In China se fabrica tone de xenoane, dar numai unele respecta anumite certificari si de aici si fiabilitatea si calitatea ce le diferentiaza...de restul de kituri mai ieftine si atat.

Avand in vedere ca momentan la oferta sunt JM HID, te sfatuiesc sa te bucuri de un produs usor mai ieftin pt ca dpdv al calitatii nu sunt diferente notabile.
                  Ca idee, rata de defectare la GT HID si JM HID este intre 0,1 - 0,5% !

Alegerea ta mai depinde si de stocul dintr-un anumit moment, insa despre acest aspect te voi informa in momentul unei comenzi ferme.

In privinta puterii, imi permit sa te atentionez ca 55W este prea mult si vei orbi pe ceilalti participanti la trafic ! Recomand cu tarie 35W, folosesc asa ceva si sunt multumit de luminozitate, pe langa avantajul ca nu ma expun inutil ingreunand pe altii sa vada drumul sau pe mine pe sosele.

Sa auzim de bine !

Comment

oferta valabila !

Comment

Oferta lunii aprilie la kiturile de xenon marca JM HID este:
                      KIT XENON SIMPLU CLASSIC (H3, H7) = 300 RON
                      KIT BI-XENON (H4-3) CLASSIC = 400 RON

Oferta lunii aprilie la kiturile de xenon marca GT HID este:
                      KIT XENON SIMPLU CLASSIC / SLIM (H3, H7) = 350 / 360 RON
                      KIT BI-XENON (H4-3) CLASSIC / SLIM = 430 / 440 RON

Cele doua marci, GT si JM, sunt certificate TUV si se comercializeaza in Vest, asadar au o calitate dovedita.

Comment

Oferta limitata de stocul disponibil si valabila doar in perioada 1-5 mai !

Xenon JM HID tip bec H3 si H7 la numai 280 RON !!

Comment

Mai intai o sa le spun colegilor forumisti ca certificarile de care beneficiaza orice kit xenon aftermarket au legatura cu instalatia electrica. Adica se certifica faptul ca acele kituri nu prezinta risc daca sunt alimentate din circuitul electric al masinii. Unele mai au si certificari de calitate a productiei, dar niciunul nu este certificat pentru a fi folosit ca sursa de iluminare intr-un far pe drumurile publice.

In al doilea rand ai un free up de la mine pentru preturile pe care le practici, cat despre orbirea in trafic exista pareri care se pot comenta pe threadul: http://www.loganclub.ro/forum/xenon_...h4-t10637.html

Iar in al treilea rand as dori sa te intreb daca poti aduce cva xenon si peste 55w (ceva gen 80w) si la ce pret. Mentionez ca daca le voi achizitiona nu le voi folosi pe drumurile publice, ci pentru off-road.

Comment

Multumesc pt completari si aprecieri.

Am sa ma interesez pt un kit xenon cu putere mai mare si imediat ce voi avea un raspuns, il voi posta, impreuna cu pretul aferent. Spune-mi totusi ce tip de bec este, multumesc.

Nu uitati de oferta limitata de stocul mic disponibil, pt orice kit xenon 35W si 6000K tip bec H3, H7 la NUMAI 280 ron !

Comment

Ma intereseaza daca ai becuri HB3 si HB4 ?
                              LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

In principiu H1, dar inca nu sunt sigur pentru ca inca mai caut si un proiector care sa fie pentru faza lunga, nu pentru ceata (modelul pe care majoritatea il comercializeaza).

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google