[Vand] Xenon HID JM & GT HID - Garantie Reala 12 Luni !

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

anunt valabil !

Comment

Toamna aduce o reducere de preturi si la HID-urile JM si GT !

Orice kit faza simpla pleaca de la 280 RON cu droser clasic si 310 RON cu SLIM la JM, respectiv 300 RON cu droser clasic si 330 RON cu droser SLIM la GT.

Kiturile bi-xenon sunt 370 RON cu droser SLIM la JM si intre 370-400 RON cu droser SLIM la GT (in fct de clasa energetica, A sau B).

LICHIDARE de STOC !

HID JM cu garantie 1 an si factura la urmatoarele preturi (mai sunt doar cateva seturi):

H7 6000K clasic = 270 RON
      H7 6000K SLIM = 300 RON
      H4 6000K bixenon SLIM = 370 RON
      becuri H7 6000K = 150 RON/perechea

Comment

Pot trimite si prin curier in toata tara, plata ramburs !

Comment

O scurta intrebare: pretul unui bec H1, daca aveti, este de? Instalatia este montata pe masina.

Multumesc!
          9! 9! 9!
          sigpic

Comment

Mentor, ma intereseaza un kit bixenon H4 55w 8000k.
            Zi-mi un pret, si daca faci un discount la 2 kituri
            1.6 16V

Comment

Originally posted by Eu4yas View Post
              O scurta intrebare: pretul unui bec H1, daca aveti, este de? Instalatia este montata pe masina.
              Pretul pt becuri H1 este 160 RON/perechea. Nu pot vinde la bucata, ele vin set, imi pare rau !

Originally posted by B1zar View Post
              Mentor, ma intereseaza un kit bixenon H4 55w 8000k.
              Zi-mi un pret, si daca faci un discount la 2 kituri
              Nu am pe stoc HID-uri la 55W si nici cu 8000K.
              Te intrebi de ce (poate): 55W sunt prea puternice si deranjeaza pe ceilalti participanti la trafic, iar de la 6000K in sus scade drastic si vizibilitatea (lumina efectiva). Nu recomand...

Daca totusi alegeti in final 35W si 6000K, va pot ajuta cu placere.
              Daca ramaneti la 55W si 8000K, trebuie sa comand si asta va dura ceva pana ajung in tara. In plus, solicit avans 50% pt comanda.

Si da, la 2 sau mai multe kituri, ofer si un mic discount.
              Last edited by MENTOR_SQUAD; 7 September 2009, 15:46. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Originally posted by mentor_squad View Post
                toamna aduce o reducere de preturi si la hid-urile jm si gt !

orice kit faza simpla pleaca de la 280 ron cu droser clasic si 310 ron cu slim la jm, respectiv 300 ron cu droser clasic si 330 ron cu droser slim la gt.

Kiturile bi-xenon sunt 370 ron cu droser slim la jm si intre 370-400 ron cu droser slim la gt (in fct de clasa energetica, a sau b).

lichidare de stoc !

hid jm cu garantie 1 an si factura la urmatoarele preturi (mai sunt doar cateva seturi):

H7 6000k clasic = 270 ron
                h7 6000k slim = 300 ron
                h4 6000k bixenon slim = 370 ron
                becuri h7 6000k = 150 ron/perechea

oferta valabila !!

Comment

Vreau si io un balast 35W H11. Chitul e de la JLM. Mufele se potrivesc???
                  Attached Files
                  Mai bine sa pui raul înainte, si sa lasi ce e mai bun ca o surpriza.sigpic

Comment

Incearca la cei care comercializeaza JLM mai degraba...chiar daca s-ar potrivi mufele, nu stiu daca parametri tehnici sunt la fel.

Comment

Partea proasta e ca nu am gasit pe cineva care vinde JLM-uri. Tu la ce pret vinzi balasturile?

Comment

Drosere clasice sau SLIM ? Sunt preturi diferite...insa doar 20 RON ca diferenta.

Comment

sunt clasice.

Comment

140 RON clasice si 160 RON Slim-urile.

Comment

Pe stoc JM HID H7 6000K 35W SuperSLIM la 300 RON (factura si garantie 12 luni incluse).

Noua comanda inseamna numai produse GT HID...deocamdata, pe stoc numai H7 si H4 bixenon, saptamana trecuta s-au epuizat H1, H3 si H11.
                              In octombrie soseste noul transport, am sa anunt aici cand intru in posesia produselor H1, H3, H11, etc.

Iata si preturile la GT HID, se ofera factura fiscala si certificat de garantie pt 1 an:

- faza simpla droser clasic = 310 RON
                              - faza simpla droser SLIM = 330 RON
                              - bixenon droser clasic = 370 RON
                              - bixenon droser SLIM = 390 RON

La cerere se pot oferi SLIM-uri clasa A in loc de clasa B, contra cost.
                              Pt anumite modele de auto sunt necesare Error Code Adapters, la 55-60 RON/set.

Pt 2-3 seturi se acorda discount. De la 5 seturi reducerea este substantiala !

Comment

Oferta valabila !

Pt 2-3 seturi HID se acorda discount. De la 5 seturi reducerea este substantiala !

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google