[Vand] Xenon HID JM & GT HID - Garantie Reala 12 Luni !

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am si eu o intrebare...
    Am bixenon de 8000k si observ ca la unul din becuri culoarea s-a cam dus dar becul functioneaza bine
    Ami poti spune de ce?
    1.6 16V

Comment

• Becul cu pricina e pe sfarsite ;)

Comment

• ai cumva bec pe led..sau orice fel de bec,care sa lumineze mai bine decat becul stock de frana ? (cel cu dublufilament,frana+pozitie sau lumina de intalnire)
        Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Nu am nimic pt luminile spate, imi pare rau.

Originally posted by MENTOR_SQUAD View Post
          OFERTA INCEPUTULUI DE AN 2010 !

HID GT - garantie 12 luni, certificat de garantie cu seriile droserelor + factura.

H3, H7, H8, H11, HB3, HB4, etc (faza simpla): 300lei (droser clasic), 340lei (SLIM cls.B ) si 360lei (SLIM cls.A), indiferent de temperatura de culoare. Pt 3000K se da comanda ferma cu avans 50%.
          H4-bixenon (faza dubla): 380 lei (droser clasic), 400 lei (SLIM cls.B ) si 420 lei (SLIM cls.A), indiferent de temperatura de culoare.

Se vand si Error Cancellers la 65 lei/perechea, pt masini cu calculator de lumini.

Set becuri faza simpla: 125 lei/perechea
          Set becuri faza dubla: 180 lei/perechea

Pt comenzi de minim 2 seturi se ofera discount, de la 5 seturi in sus discountul este pe masura !

Preturile pot suferi usoare modificari, asadar pt un pret actualizat, sunati la 0722-535.644 sau 0745-552.341 (Doru)
          Last edited by MENTOR_SQUAD; 11 February 2010, 22:53. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• O informatie importanta pt potentialii cumparatori de GT HID:

Exista si varianta kitului xenon CAN-BUS Pro, ce nu mai necesita error code adapters pt a functiona perfect pe masinile ce detin calculatoare de lumini.
            Adica nu mai trebuie sa achizitionati si perechea de anulatoare, dar exista si o alta fata a problemei: acestea sunt cu putere 50W, si nu 35W. Acest aspect nu le-ar face recomandabile la farurile fara lupa ! Alegerea va apartine !

Din martie 2010 sper sa fie disponibile si aceste variante de HID cu CAN-BUS. Doar la comanda probabil.

OFERTA VALABILA DIN MARTIE 2010 !

HID GT - garantie 12 luni, certificat de garantie cu seriile droserelor + factura.

H3, H7, H8, H11, HB3, HB4, etc (faza simpla): 270 lei (droser clasic), 300 lei (SLIM cls.B ) si 320 lei (SLIM cls.A), indiferent de temperatura de culoare.
            Pt 3000K se da comanda ferma cu avans 50%.

H4-bixenon (faza dubla): 350 lei (droser clasic), 380 lei (SLIM cls.B ) si 400 lei (SLIM cls.A), indiferent de temperatura de culoare.

Nu e chiar comerciala decizia mea, dar totusi anunt dinainte, desi mai am si ceva in stoc... Preturile de sus sunt informative. Pot fi asadar si usor mai mici, voi verifica si postez din timp eventualele modificari !

Comment

• Explica-mi si mie te rog care este diferenta la H4 bixenon intre drosere- doar de marime sau este si altceva ?....si daca se poate sa imi spui un pret pentru montaj ...multumesc
              In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
              sigpic

Comment

• Droserul clasic este mai mare ca dimensiune, cel SLIM foarte micut, imagineaza-ti un telefon mobil cu clapeta...
                Ideea este ca daca ai loc sa le montezi in far, renteaza un kit Slim, daca ai loc berechet sa le fixezi, merge si cel clasic.
                Montajul este 50 lei.
                Last edited by MENTOR_SQUAD; 21 February 2010, 00:45.

Comment

• oferta valabila !

Comment

• Becurile de rezerva sunt la set sau se vand si separat ?! Eu am o instalatie de 55W H4 Bi-Xenon ... un pret, te rog frumos :-)
                    http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ul_meu-t22912p3.html

Comment

• Becurile sunt la set, insa au 35W.

Cele pt faza simpla sunt 105 lei/perechea, cele bi-faza sunt 150 lei/perechea.

Comment

• balast de 55w ai si ce pret??

Comment

• Am doar la 50W, cu 25 lei mai scump decat cel de 35W.

Comment

• Originally posted by MENTOR_SQUAD View Post
                            Am doar la 50W, cu 25 lei mai scump decat cel de 35W.
                            si cit e cel de 35w ca nu am urmarit tot anuntul?

Comment

• am un bmw 2006 320d , e 90, am pus xenoane si bineinteles nu mai scap de eroarea din bord..am incercat cu condensatori si nu a mers.....e sigura treaba ca merge cu ...Error Cancellers la 65 lei/perechea.......daca da..care e pretul actualizat..si daca se predau personal in bucuresti ?

Comment

• sall sunt interesat si eu de un kit bi-xenon SLIM h4 pentru un logan intrebarea este daca sunt diferite nuante de lumina ca am priceput de pe aici ca ar fi mai multe tente de culoare

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google