[Vand] Xenon HID JM & GT HID - Garantie Reala 12 Luni !

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by cata29 View Post
    si cit e cel de 35w ca nu am urmarit tot anuntul?
    Pretul este per set complet, nu per droser !

Originally posted by sandu420 View Post
    am un bmw 2006 320d , e 90, am pus xenoane si bineinteles nu mai scap de eroarea din bord..am incercat cu condensatori si nu a mers.....e sigura treaba ca merge cu ...Error Cancellers la 65 lei/perechea.......daca da..care e pretul actualizat..si daca se predau personal in bucuresti ?
    Intrucat anulatorele de eroare au dat rezultate si pe alte BMW-uri, cred ca-si vor face datoria si la masina ta.
    Pretul este de 65 lei/perechea iar predarea se poate face personal in Bucuresti saptamana viitoare, am un drum in capitala.
    Suna-ma marti sau miercuri si ne vedem.

Atentie !
    Anulatoarele contin pe langa un condensator si un releu, respectiv o rezistenta ceramica. Sunt turnati si au deja iesiri cu 4 fire legate cate doua (vezi poza de la pag1) deci plug'n'play.
    Last edited by MENTOR_SQUAD; 2 March 2010, 23:18. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Originally posted by Bogdan_Petre View Post
      sall sunt interesat si eu de un kit bi-xenon SLIM h4 pentru un logan intrebarea este daca sunt diferite nuante de lumina ca am priceput de pe aici ca ar fi mai multe tente de culoare
      Exista nuante multe, dar nu toate iti asigura o vizibilitate buna.
      Eu recomand intre 4300 / 5000 / 6000K.

Mai jos gasesti poza sa te lamuresti ce alegi in final.
      Ar fi bine, in caz ca te decizi, sa ma contactezi sapt viitoare pe marti-miercuri, voi putea sa te servesc mai usor atunci, ms.
      Attached Files

Comment

• Saptamana viitoare sunt pe drum cu treaba, trec si prin Capitala putin.
        Cine doreste sa ma contacteze ma poate gasi pe tel mobile, multam.

Orase: Alesd, Huedin, Cluj, Turda, Tg.Mures, Medias, Sibiu, Rm.Valcea, Pitesti, Bucuresti si altele de pe traseu.

Comment

• Am revenit in zona Oradea, astept solicitari !

Comment

• Set becuri faza simpla = 105 lei
            Set becuri faza dubla = 150 lei
            Set drosere SLIM = 180 lei
            Set anulatoare eroare bec ars = 65 lei

Comment

• oferta valabila !

Este destul de probabil ca saptamana viitoare sa primesc noul transport cu HID-uri GT !

Comment

• Sarbatori fericite, lumina in inimi si tihna sufleteasca sa aveti !

Comment

• Hristos a Inviat !

Comment

• Oferta valabila !

Comment

• A sosit noul transport !
                      Astept solicitarile voastre ;)

Comment

• In curand voi face un nou drum prin tara - destinatie finala Bucuresti, voi anunta asadar curand itinerariul si perioada, astfel incat cei interesati sa ma poata intalni direct pt orice ar avea nevoie si as putea eu sa-i ajut.

Comment

• In perioada 3-7 mai sunt in zona Pitesti / Bucuresti.

Cei care doriti sa apelati la serviciile mele ma puteti contacta telefonic la 0745-552.341 sau 0722-535.644.

Itinerariul este: Oradea - Huedin - Cluj - Turda - Iernut/Tg Mures - Medias - Sibiu - Rm Valcea - Pitesti - Bucuresti.

Comment

• Pe stoc HID-uri GT cu drosere clasic, Slim cls B sau A, temperaturi de culoare 4300-8000K.
                            Certificat de garantie, factura.
                            Preturi intre 270 si 370 lei, in fct de droser si faza.

Doar MAINE cu livrare directa in Bucuresti.
                            Livrare prin curier in toata tara.

Comment

• Anunt valabil !

Comment

• Preturile au mai coborat putin, la fel si stocul, cei interesati rog sunati sau lasati mesaj aici.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google