[Vand] Xenon HID JM & GT HID - Garantie Reala 12 Luni !

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Buna. Ma intereseaza H4 faruri + H3 proiectoare pt un Chevrolet Aveo Sedan. Imi poti face o oferta? Doresc cele mai bune modele.
    Multumesc!

Comment

• Produsele sunt GT HID, cu factura si garantie 1 an (cu certificat).

H4 bixenon pleaca de la 320 lei, droser clasic.

H3 pleaca de la 270 lei, droser clasic.

Am nevoie sa stiu ce temperatura de culoare ai nevoie si ce tip de droser pt orice comanda. Multam si eu.

Comment

• 6000k. Si cum am spus, le doresc cele mai bune.

Comment

• GT HID sunt f bune !
          Pt droserele SLIM exista cls B si cls A. Cele mai scumpe sunt cu vreo 50 lei mai mult ca cele clasice. Pt 6000K nu e nevoie de comanda cu avans, cum este cazul celor la 3000K.

Pt comanda ferma foloseste nr tel 0745-552.341 sau 0722-535.644.

Comment

• De la jumatatea lui august voi reveni in activitate si va voi putea servi cu placere - pana atunci am un eveniment important in familie si concediul programat.

Multumesc pt intelegere si numa bine tuturor !

Comment

• salut un kit complect Xenon simplu slim H1 35w 8000k trimis prin curier care ar fi costurile ?

Comment

• 280-300 lei in fct de tipul de droser, cost curier inclus.

Am raspuns la mesajele private.

Astept solicitarile voastre incepand cu jumatatea lunii august !

Comment

• Raspund intrebarilor voastre incepand de azi.

Comment

• cat costa un kit xenon h4 6000k
                    vopsitorie preturi bune

Comment

• Am si eu 2 intrebari:
                      1 care este lungimea unui bec H4
                      2 Ai putea aduce un kit H5 bixenon si daca da la ce pret(diferenta fata de H4 e prinderea in far... becul seamana cu cele ce mergeau pe Dacia 1310 cea cu 2 faruri in fiecare parte)

Comment

• In perioada 24 aug - 3 sept sunt prin tara: ajung prin Bucuresti, Cluj, Sibiu, Medias, Rm Valcea, Pitesti, Galati, Braila, Pt Neamt, Bistrita.

Cei care doriti sa apelati la serviciile mele (resoftare OBD / chiptuning, diagnoza VAG si Dacia/Renault, HID-uri) ma puteti contacta telefonic din timp la 0745-552.341 sau 0722-535.644.

Itinerariul este: Oradea - Huedin - Cluj - Turda - Iernut/Tg Mures - Medias - Sibiu - Rm Valcea - Pitesti - Bucuresti - A2 - Slobozia - Braila - Galati - Tecuci - Pt.Neamt - Vatra Dornei - Bistrita - Dej - Cluj - Oradea in mare, daca nu apare nimic neprevazut.

Multumesc.

In perioada 24 aug - 3 sept sunt prin tara: ajung prin Bucuresti, Cluj, Sibiu, Medias, Rm Valcea, Pitesti, Galati, Braila, Pt Neamt, Bistrita.

Cei care doriti sa apelati la serviciile mele (resoftare OBD / chiptuning, diagnoza VAG si Dacia/Renault, HID-uri) ma puteti contacta telefonic din timp la 0745-552.341 sau 0722-535.644.

Itinerariul este: Oradea - Huedin - Cluj - Turda - Iernut/Tg Mures - Medias - Sibiu - Rm Valcea - Pitesti - Bucuresti - A2 - Slobozia - Braila - Galati - Tecuci - Pt.Neamt - Vatra Dornei - Bistrita - Dej - Cluj - Oradea in mare, daca nu apare nimic neprevazut.

Multumesc.

Originally posted by sli_waz View Post
                        cat costa un kit xenon h4 6000k
                        In fct de tipul de droser, intre 300 si 350 lei, marca GT HID, cu acte !

Originally posted by brioalex View Post
                        Am si eu 2 intrebari:
                        1 care este lungimea unui bec H4
                        2 Ai putea aduce un kit H5 bixenon si daca da la ce pret(diferenta fata de H4 e prinderea in far... becul seamana cu cele ce mergeau pe Dacia 1310 cea cu 2 faruri in fiecare parte)
                        1. Nu l-am masurat, dar maxim 8-10cm cred.
                        2. In principiu raspunsul este da, dar se face comanda cu avans 50% si dureaza pana la o luna jumatate !
                        Last edited by MENTOR_SQUAD; 22 August 2010, 10:22. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Oferta valabila !

Comment

• Stocul se va reimprospata curand !

Comment

• de actualitate !

Comment

• KITURI XENON GT HID

Garantie 12 luni, un kit xenon contine: 2 balasturi, 2 becuri, 2 suporti de prindere, manual, suruburi. Se ofera acte. Pt detalii dati PM.

- faza simpla: 240/ 260/ 280/ 300 RON (droser clasic/SLIM cls.B/A/ SLIM digital)
                                - faza bi-xenon: 300/ 320/ 340/ 360 RON (droser clasic/SLIM cls.B/A/SLIM digital)
                                - anulatoare cod eroare bec ars: 65 RON/perechea
                                - set drosere: 150 / 170 / 190 RON (clasic / SLIM cls.B/ A)
                                - set becuri faza simpla/ dubla: 90 / 130 RON

SLIM cls B sau A inseamna o diferenta de tehnologie ce se traduce printr-o calitate superioara si consum de energie redus.

SLIM Digital inseamna o rata de defectare extrem de redusa, ceea ce se traduce printr-o fiabilitate f ridicata.

Ca fapt divers, eu folosesc de 3 ani un kit GT HID cu drosere clasice si inca merge fara probleme !

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google