LED-uri Si Becoled-uri Pt Masina Dvs !

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

anunt valabil !

Comment

2 Blitz-uri ai ? La ce pret ?
      1.6 MPi Icy White

Comment

Sa inteleg ca pt plafoniera si nr spate imi trebuiesc acelasi tip de leduri, in caz ca vreau sa le schimb? E 17 ron bucata? Nu trebuie facuta nici o modificare? Doar le scot p`alea si le bag pe celelalte?

Comment

Originally posted by ingerulol View Post
          2 Blitz-uri ai ? La ce pret ?
          Am sa te rog sa fii ceva mai explicit...ce intelegi prin blitz-uri, mersi.

Originally posted by zevzec View Post
          Sa inteleg ca pt plafoniera si nr spate imi trebuiesc acelasi tip de leduri, in caz ca vreau sa le schimb? E 17 ron bucata? Nu trebuie facuta nici o modificare? Doar le scot p`alea si le bag pe celelalte?
          Spune-mi ce tip de bec sau soclu ai nevoie si-ti spun daca sunt aceleasi si pt plafoniera si pt nr inmatriculare.
          Pretul este 17,5 RON/buc, dar atentie ca LED-urile festoon sunt de mai multe dimensiuni, asadar este important sa masori becul tau si sa-mi spui ce lungime are...Si da, in caz ca le vei schimba, inlocuiesti becurile cu LED-uri si atat.
          Last edited by MENTOR_SQUAD; 10 May 2009, 23:50. Reason: Automerged Doublepost

Comment

LED de plafoniera pe albastru ai? (ca cel din postul 2, poza 2)
            mersi
            sigpic
            Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

Da, am. In poza iese albastru, insa lumina lui este exact aceea a unui bec xenon 6000K !

Toate LED-urile pe care le am acum pe stoc, fie ele festoon sau W5W, sunt in lumina de xenon !

Comment

Incepand de azi, pe stoc si LED-uri cu 3 SMD in lumina alba xenon de 6000K pt numarul de inmatriculare spate, la pret per bucata de 17,5 RON !

Tip C5W festoon de 31 mm ;)

Comment

una bucata led=5 lei am eu la pozitie am gasit in bazar si sunt ok

Comment

Cred ca nu este vorba despre acelasi produs, probabil doar seamana... si in continuare cred ca ar trebui sa posteze doar cei care au ceva ce intrebat si sunt interesati sa cumpere, nu doar sa ne bagam in seama aiurea...multumesc pt intelegere.

Comment

Nu stiu frate ce tip de bec sau ce soclu
                      Cred ca tu te pricepi mai bine ca bine ce tip de bec merg la numar si la plafoniera, este vorba de un Logan ) Nu te gandi ca e cine stie ce masina

Comment

Iti propun sa ne intalnim si sa ma uit la becurile OEM pt a fi siguri ce anume se potriveste.
                        Si daca iti plac, le si montam cu aceeasi ocazie.

Iata cum arata LED-urile de pozitie cu 25 SMD, ce au aceeasi putere cu cele de 9 SMD:

Comment

LED-uri auto, tipuri diferite (W5W, C5W) si nr SMD-uri diferit, la dispozitia Dvs !

Comment

Saptamana urmatoare soseste noul transport cu LED-uri W5W, adica exact tipul care exista pe LOGAN, atat la plafoniera cat si la nr inmatriculare spate !

Comment

Se pare ca transportul va mai intarzia cateva zile...cei care oftati dupa LED-uri W5W si C5W de 31mm, sa stiti ca ultimele le-am montat pe o Octavia si pe un BMW E46.

Pe stoc LED-uri festoon de 41mm !

Comment

anunt valabil !

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google