Tehnologia LED acum implementata si pt luminile de pozitie / nr inmatriculare spate cat si pt cele interioare - plafoniere fata/spate, torpedou !
LED-uri Si Becoled-uri Pt Masina Dvs !
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Pt cele achizitionate din Vitan, si pe care le-am vazut si incercat, intr-adevar pretul este pe masura produsului vandut. Cele pe care le comercializez le aduc personal de afara si garantez fiabilitatea si calitatea lor.
Bagatul in seama este sport national la romani, mai ales atunci cand nici informatiile de baza nu sunt stapanite temeinic. Oricum, multumesc ca ti-ai facut totusi timp sa tastezi aici. Cele bune !
Comment
-
...ma intereseaza subiectul... stapanesc temeinic notiunile de baza, cred eu... asa ca imi iau inima in dinti si risc sa fiu luat dur peste picior:
1. exact ce tip de led-uri contin "becoledurile" pe care le vinzi tu si unde sunt fabricate
2. cu ce anume se ocupa microprocesorul de la astea noi, evoluatele, microprocobecoleduri cred ca le zice
3. alb normal, spre galbui, adica 2700K, ai?
Comment
-
Iata noile LED-uri, ce difera dpdv al aspectului fata de cele dinainte, ce sunt mai puternice (1W) dar care au si pret mai mare ca celelalte.
Judecati singuri dupa poze:
LED 1SMD W5W = 45 RON/perechea
LED 2SMD C5W = 75 RON/perechea
La mai mult de 2 perechi cumparate, pretul scade astfel:
LED 1SMD W5W = 40 RON/perechea
LED 2SMD C5W = 70 RON/perechea
Comment
-
salut
Adi din Oradea, m-ar interesa niste leduri la fel cum ii trebuie la male_valy eu iti zic si caracteristicile 4,8-5mm de care ai, de 120 de grade daca sunt 20mAh, pana in 3.4-3.6V 44000-50000mcd oricum sa se vada puternic ca vreau sa le pun in cercurile din Angel,alb vreau nuanta care se vede cel mai puternic eu vreau 16 buc astept raspuns de la tine cu oferte multumesc anticipat!cu stima!
Comment
Comment