LED-uri Si Becoled-uri Pt Masina Dvs !

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Tehnologia LED acum implementata si pt luminile de pozitie / nr inmatriculare spate cat si pt cele interioare - plafoniere fata/spate, torpedou !

Comment

La finele saptamanii in curs intru in posesia noilor LED-uri W5W ce se potrivesc la Logan - plafoniera si nr inmatriculare !

Comment

Pretul este cam "maricel" pentru niste "amarate" de leduri...

Comment

Pt cele achizitionate din Vitan, si pe care le-am vazut si incercat, intr-adevar pretul este pe masura produsului vandut. Cele pe care le comercializez le aduc personal de afara si garantez fiabilitatea si calitatea lor.

Bagatul in seama este sport national la romani, mai ales atunci cand nici informatiile de baza nu sunt stapanite temeinic. Oricum, multumesc ca ti-ai facut totusi timp sa tastezi aici. Cele bune !

Comment

anunt valabil

Comment

Au sosit LED-urile noi....care sunt - va spun din start - MAI EVOLUATE TEHNOLOGIC si deci MAI SCUMPE !

Ele poseda un microprocesor (cele tip W5W) sau 2 microprocesoare (cele tip C5W).
              Voi face poze cu fiecare si voi posta aici, impreuna cu pretul per bucata !

Comment

...ma intereseaza subiectul... stapanesc temeinic notiunile de baza, cred eu... asa ca imi iau inima in dinti si risc sa fiu luat dur peste picior:
                1. exact ce tip de led-uri contin "becoledurile" pe care le vinzi tu si unde sunt fabricate
                2. cu ce anume se ocupa microprocesorul de la astea noi, evoluatele, microprocobecoleduri cred ca le zice
                3. alb normal, spre galbui, adica 2700K, ai?

Comment

Pe scurt, 2700K nu am, in privinta LED-urilor cele noi voi veni cu precizari curand, astept sa intru in posesia lor presently iar beco-ledu-urile ar fi cele tip festoon (alungite) care in interiorul sticlei nu au filament ci un mic integrat cu 2-3-4 led-uri mici pe el.

Comment

M-am informat, LED-urile nu contin nici un microprocesor, sunt doar generatie mai noua.
                    Mai fiabile, mai bune si mai scumpe, pe scurt.
                    Revin f curand cu poze si preturi !

Comment

Iata noile LED-uri, ce difera dpdv al aspectului fata de cele dinainte, ce sunt mai puternice (1W) dar care au si pret mai mare ca celelalte.

Judecati singuri dupa poze:
                      LED 1SMD W5W = 45 RON/perechea
                      LED 2SMD C5W = 75 RON/perechea

La mai mult de 2 perechi cumparate, pretul scade astfel:
                      LED 1SMD W5W = 40 RON/perechea
                      LED 2SMD C5W = 70 RON/perechea
                      Attached Files

Comment

anunt valabil !

Comment

sal, trimiti si cu posta romana?
                          Dacia GoLan KissFm 1.6

Comment

In principiu, nu. Sunt mai ieftini, dar si mai inceti si traiesc parca in alt timp.
                            Folosesc NEMO Express in general, rapizi si corecti ! Asadar, daca te decizi...multumesc pt intelegere !

Comment

salut

Adi din Oradea, m-ar interesa niste leduri la fel cum ii trebuie la male_valy eu iti zic si caracteristicile 4,8-5mm de care ai, de 120 de grade daca sunt 20mAh, pana in 3.4-3.6V 44000-50000mcd oricum sa se vada puternic ca vreau sa le pun in cercurile din Angel,alb vreau nuanta care se vede cel mai puternic eu vreau 16 buc astept raspuns de la tine cu oferte multumesc anticipat!cu stima!

Comment

Nu am asa ceva pe stoc, imi pare rau Adi ...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google