LED-uri Si Becoled-uri Pt Masina Dvs !

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Oferta valabila !

Comment

• Pe stoc LED-uri cu 5 si 9 SMD !

Comment

• In curand voi face un nou drum prin tara - destinatie finala Bucuresti, voi anunta asadar curand itinerariul si perioada, astfel incat cei interesati sa ma poata intalni direct pt orice ar avea nevoie si as putea eu sa-i ajut.

Comment

• In perioada 3-7 mai sunt in zona Pitesti / Bucuresti.

Cei care doriti sa apelati la serviciile mele ma puteti contacta telefonic la 0745-552.341 sau 0722-535.644.

Itinerariul este: Oradea - Huedin - Cluj - Turda - Iernut/Tg Mures - Medias - Sibiu - Rm Valcea - Pitesti - Bucuresti.
          Last edited by MENTOR_SQUAD; 26 April 2010, 21:02. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• De actualitate, pe stoc LED-uri cu 5 si 9 SMD, soclu W5W, lumina alba xenon.

Comment

• pt plafoniera ai leduri de culoare albastra?sunt din oradea si m-ar interesa si leduri pt pozitii pt un logan

Comment

• bec cu leduri de semnalizare, cu cate leduri e?
                MIR.ul Meu http://www.loganclub.ro/forum/cam_as...61.html?t=3761

Comment

• Originally posted by senco View Post
                  pt plafoniera ai leduri de culoare albastra?sunt din oradea si m-ar interesa si leduri pt pozitii pt un logan
                  Posibil sa am intr-o luna, la Logan ai nevoie de 2 W5W. Ramanem in legatura !

Originally posted by 89.MIR View Post
                  bec cu leduri de semnalizare, cu cate leduri e?
                  Nu am asa ceva pe stoc si nici nu pot aduce in perioada imediat urmatoare, imi pare rau.
                  Last edited by MENTOR_SQUAD; 25 May 2010, 20:56. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• anunt valabil !

Comment

• Stoc aproape epuizat !

Comment

• Stocul este zero (si asa va ramane o perioada)... Cine doreste ceva anume, sa ma anunte si putem aranja comenzi ferme.

Comment

• De la jumatatea lui august voi reveni in activitate si va voi putea servi cu placere - pana atunci am un eveniment important in familie si concediul programat.

Multumesc pt intelegere si numa bine tuturor !

Comment

• Am raspuns la mesajele private.

Astept solicitarile voastre incepand cu ultima decada a lunii august !

Comment

• Raspund intrebarilor voastre incepand de azi.

Comment

• In perioada 24 aug - 3 sept sunt prin tara: ajung prin Bucuresti, Cluj, Sibiu, Medias, Rm Valcea, Pitesti, Galati, Braila, Pt Neamt, Bistrita.

Cei care doriti sa apelati la serviciile mele (resoftare OBD / chiptuning, diagnoza VAG si Dacia/Renault, HID-uri) ma puteti contacta telefonic din timp la 0745-552.341 sau 0722-535.644.

Itinerariul este: Oradea - Huedin - Cluj - Turda - Iernut/Tg Mures - Medias - Sibiu - Rm Valcea - Pitesti - Bucuresti - A2 - Slobozia - Braila - Galati - Tecuci - Pt.Neamt - Vatra Dornei - Bistrita - Dej - Cluj - Oradea in mare, daca nu apare nimic neprevazut.

Multumesc.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google