OBD Tuning & Chiptuning auto

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Variante posibile pt dCi:

-ECO tuning = 75 euro
    -Stage 1 = 90 euro
    -Stage 2 = 120 euro

Pt MPI exista o singura varianta posibila, la pretul de 200 lei.

Se ofera factura si garantie.

Am rugamintea ca cei care solicitati info despre tuning si pretul aferent sa-mi scrieti de la inceput EXACT marca si modelul, anul de fabricatie si ce motorizare are masina, aceste date sunt absolut necesare pt un raspuns clar si la obiect. Ma refer la marcile ne-autohtone ! Multumesc.

Comment

• De la jumatatea lui august voi reveni in activitate si va voi putea servi cu placere - pana atunci am un eveniment important in familie si concediul programat.

Multumesc pt intelegere si numa bine tuturor !

Comment

• Am raspuns la mesajele private.

Pt cei din vestul si nord-vestul tarii, sunt disponibil incepand de azi si pana pe 21 iulie. Astept apoi solicitarile voastre incepand cu 10 august !

Comment

• Raspund intrebarilor voastre incepand de azi.

Comment

• In perioada 24 aug - 3 sept sunt prin tara: ajung prin Bucuresti, Cluj, Sibiu, Medias, Rm Valcea, Pitesti, Galati, Braila, Pt Neamt, Bistrita.

Cei care doriti sa apelati la serviciile mele (resoftare OBD / chiptuning, diagnoza VAG si Dacia/Renault, HID-uri) ma puteti contacta telefonic din timp la 0745-552.341 sau 0722-535.644.

Itinerariul este: Oradea - Huedin - Cluj - Turda - Iernut/Tg Mures - Medias - Sibiu - Rm Valcea - Pitesti - Bucuresti - A2 - Slobozia - Braila - Galati - Tecuci - Pt.Neamt - Vatra Dornei - Bistrita - Dej - Cluj - Oradea in mare, daca nu apare nimic neprevazut.

Multumesc.

Comment

• Sunt la jumatatea traseului, asadar cei interesati de OBD Tuning sau diagnoza auto din estul, centrul si nordul tarii ma pot contacta telefonic pt o intreverede, multumesc.

Pt detalii despre traseu, vedeti itinerariul in mesajul meu anterior.

Comment

• Oferta valabila, astept solicitari pt diagnoza si resoftare auto !

Comment

• Originally posted by mentor_squad View Post
                  variante posibile pt dci:

-eco tuning = 75 euro
                  -stage 1 = 90 euro
                  -stage 2 = 120 euro

pt mpi exista o singura varianta posibila, la pretul de 200 lei.

Se ofera factura si garantie.

Am rugamintea ca cei care solicitati info despre tuning si pretul aferent sa-mi scrieti de la inceput exact marca si modelul, anul de fabricatie si ce motorizare are masina, aceste date sunt absolut necesare pt un raspuns clar si la obiect. Ma refer la marcile ne-autohtone ! Multumesc.
                  de actualitate !

Comment

• sal doru. am facut si eu remaparea in ianuarie anul acesta(dci 65cp la 85).si doream sa te intreb dc se poate pierde sau sterge softul nou de 85 in timp,(am facut 9000km de la remapare)pt k sesizez o lipsa de putere.am condus recent un logan de 65cp din 2006 si se comporta d.p.de v. al puterii la fel ca al meu care e remapat,sau se poate sa nu se fii facut schimbarea de la 65 la 85. stiu k poate suna stupid si imi cer scuze,vreau doar sa stiu,fara riscul de a fi neincrezator in corectitudinea si profesionalismul de care dai dovada.mentionez k masina e super ok tehnic,schimbari de filtre la 10000,motorina numai de la pompa ca si inainte de modificare.

Comment

• Te salut, Daniel. Scuze pt intarzierea cu care it raspund !

In timp softul nu se poate sterge, asta e sigur. Nu de la sine, evident.
                      Spune-mi cand ai facut ultima diagnoza la masina... in mod cert daca simti simptome nefavorabile la dinamica atunci este o problema tehnica cu siguranta. Poate latenta, dar exista. Trebuie depistata... Astept feed-back de la tine, multam!

Comment

• diagnoza n-am facut si banuiesc k numai asa imi pot da seama dc am o problema tehnica,nu? oricum te,am intrebat pt a fi sigur ca putere pe care am obtinut-o prin modificare nu se pierde. voi vedea ce voi face. mersi pt lamuriri

Comment

• Daniel, cam in 10 zile ajung prin capitala, daca doresti te pot ajuta cu o astfel de diagnoza la masina ta !

Comment

• ok,super. mersi mult .sa-mi spui si pretul. ast tel knd ajungi in buc. 0722420920

Comment

• Ai PM, numa bine !

Comment

• In perioada 3 - 7 nov. am ceva treaba prin tara: trec prin Cluj, Turda, Medias, Sibiu, Rm Valcea, Pitesti, cu popas si in Bucuresti.

Cei care doriti sa apelati la serviciile mele (resoftare OBD / chiptuning, diagnoza VAG si Dacia/Renault/Nissan, HID-uri) ma puteti contacta telefonic din timp la 0745-552.341 sau 0722-535.644, poate ne sincronizam timpul si programul.

Multumesc.

P.S. daniel_mina83, te sun cand ajung pt detalii si intalnire.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google