OBD Tuning & Chiptuning auto

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• sal.cand mai ajungeti prin bucuresti pt o resoftare? asi fi interesat daca se poate face la un 1.5 diesel.cred ca merge,nu?am vz ce a scris daniel dar nu mai stiu ce a facut

Comment

• spike,eu am facut remaparea de la 65 la 85cp acum un an si am cam 10000km parcursi si e totul ok d.p.d v tehnic,iar masina se misca cu totul altfel decat era din fabrica. eu iti recomand sa faci remaparea,mai ales k doru e un profesionist adevarat si face treaba super buna. dc vrei mai multe detalii,da-mi pe PM sau pe pag asta.restul detaliilor le afli de la doru. numai bine si sarbatori fericite

Comment

• prea multe detalii nu mai am ce sa vreau.am citit pe aici cam tot ce trebuia(si nu trebuia ) sa stiu.sper sa primesc raspuns.macar dupa sarbatori.

Comment

• Spike10, scuze pt intarzierea cu care raspund.
          1.5dCi de 65cai, 70cai sau 85cai ? Oricare din ele se face si cu rezultate bune !
          Te pot ajuta fara probleme, insa abia la anul, daca e OK si pt tine.
          Daca te decizi, lasa-mi in PM un nr tel sa te pot contacta din timp, multam.

Daniel, multumesc frumos pt aprecieri !
          Ma bucur ca esti multumit de masina si asta e cel mai important pt un sofer cu ... familie

Comment

• ok.vb dupa sarbatori.multumesc de raspuns.

Comment

• La un laureat din 2005 1.4, dupa resoftare se cunosc mici diferente, se infinge macar cu 2% mai bine?
              Tinc fest !!

Comment

• Pt a-ti da un raspuns perfect verificabil, spune-mi daca pe masina ta este AC sau nu.

Modificarea se simte in bine, dar astept raspunsul tau pt a-ti oferi un raspuns argumentat si la obiect.

Comment

• buna ziua.deci,cand aj in bucuresti? aaa!.am uitat:la multi ani pe noul an!

Comment

• La Multi Ani tuturor ! Un An Nou mai bun sa avem cu totii !

Spike10, spre finele lunii ianuarie cel mai devreme. Lasa in PM info de contact si te voi anunta negresit. Multam fain !

Comment

• sper sa ma descurc cu PM ul .nu prea le am cu butoneala.daca nu,apelez la un prieten. ms.

Comment

• Astept solicitarile voastre, pt orice masina fabricata dupa anul 2000 !

Comment

• Originally posted by spike10 View Post
                          buna ziua.deci,cand aj in bucuresti?
                          Ajung in prima saptamana a lui martie, asadar da-mi prin PM date de contact sa luam legatura.

Oferta promotionala din 2010 s-a prelungit si pt inceputul lui 2011 !

Comment

• In perioada 7 - 10 martie am ceva treaba prin tara: traseul este prin Cluj, Turda, Aiud, Alba-Iulia, Sebes, Sibiu, Rm Valcea, Pitesti, cu popas si in Bucuresti.

Cei care doriti sa apelati la serviciile mele ma puteti contacta telefonic la 0745-552.341 sau 0722-535.644, poate ne sincronizam timpul si programul.

Multumesc.

Comment

• MENTOR_SQUAD -da am laureat 1.4mpi din 2005 cu AC!!Daca imi spui ca se simte cu modificarea asta de soft+ benzina daia 99,carera100+ ,spune-mi si un pret, sa strang bani pentru atunci cand vii prin capitala!!
                              Tinc fest !!

Comment

• Originally posted by MENTOR_SQUAD View Post
                                Variante posibile pt dCi:

-ECO tuning = 75 euro
                                -Stage 1 = 90 euro
                                -Stage 2 = 120 euro

Pt MPI exista o singura varianta posibila, la pretul de 200 lei.

Se ofera factura si garantie.

Am rugamintea ca cei care solicitati info despre tuning si pretul aferent sa-mi scrieti de la inceput EXACT marca si modelul, anul de fabricatie si ce motorizare are masina, aceste date sunt absolut necesare pt un raspuns clar si la obiect. Ma refer la marcile ne-autohtone ! Multumesc.
                                Dupa cum vezi, pretul este 200 lei pt benzinare !
                                Se va simti si cu CO98, nu-i nevoie de 99+ sau Alto101, la aspirate nu se simte plusul de performanta, ci numa consumul mai mare cu aceste benzine cu CO ridicat.

Suna-ma pe oricare din numere, incepand cu luni la amiaza si pana miercuri sa stabilim detaliile intalinirii. Numa bine !

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google