asta cu evc si cmd e ca si cum ai spune ca cd-urile scrise cu roxio sunt mai proaste decat alea scrise cu nero...
OBD Tuning & Chiptuning auto
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by B997NDL View Postdar cu stage 1? am inteles ca stage 2 prezinta riscuri prea mari pt masina
Ar trebui precizat un lucru: in acceptiunea Dimsport, denumirile stg 1 si 2 sunt absolut SAFE pt masina pt ca ele nu depasesc tolerantele fabricantului.
Softul RACE o face dar asta e altceva, eu nu l-am promovat aici.
In alta ordine de idei, un sofat necorespunzator poate dauna unei masini nemodificate mai mult ca un soft rescris, dar si un soft rescris prost o poate face la fel de bine. Tunerii de casa in general reusesc softuri bune si ofera garantie pt ele.
Originally posted by misu13 View PostIn ce priveste stage1 si stage 2....ma abtin!Fiecare are parte de ce merita in viata!Sper ca m-am facut inteles!
Eu cred ca ar trebui sa vorbim in general doar din ce incercam personal, nu din carti citite si nici din auzite. Deci doar din experienta personala.
Da, implica un risc, dar eu nu am auzit sa nu risti nimic dar sa ai totul in viata.
Comment
-
Variante posibile pt dCi:
-ECO tuning = 75 euro
-Stage 1 = 90 euro
-Stage 2 = 120 euro
Pt MPI exista o singura varianta posibila, la pretul de 200 lei.
Se ofera factura si garantie.
Rog pe cei care solicitati info despre tuning si pretul aferent sa-mi scrieti de la inceput EXACT marca si modelul, anul de fabricatie si ce motorizare are masina, aceste date sunt absolut necesare pt un raspuns clar si la obiect. Ma refer la marcile ne-autohtone ! Multumesc.
Garantie, posibilitate factura, soft Dimsport.
Comment
-
Variante posibile pt dCi:
-ECO tuning = 75 euro
-Stage 1 = 90 euro
-Stage 2 = 120 euro
Pt MPI exista o singura varianta posibila, la pretul de 200 lei.
Se ofera factura si garantie.
Rog pe cei care solicitati info despre tuning si pretul aferent sa-mi scrieti de la inceput EXACT marca si modelul, anul de fabricatie si ce motorizare are masina, aceste date sunt absolut necesare pt un raspuns clar si la obiect. Ma refer la marcile ne-autohtone ! Multumesc.
Garantie, posibilitate factura, soft Dimsport.
Comment
Comment