OBD Tuning & Chiptuning auto

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• asta cu evc si cmd e ca si cum ai spune ca cd-urile scrise cu roxio sunt mai proaste decat alea scrise cu nero...
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• cred ca bugul e altundeva, nu in filele alea )
      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Originally posted by B997NDL View Post
        dar cu stage 1? am inteles ca stage 2 prezinta riscuri prea mari pt masina
        87-88CP si 190-195Nm.

Ar trebui precizat un lucru: in acceptiunea Dimsport, denumirile stg 1 si 2 sunt absolut SAFE pt masina pt ca ele nu depasesc tolerantele fabricantului.
        Softul RACE o face dar asta e altceva, eu nu l-am promovat aici.

In alta ordine de idei, un sofat necorespunzator poate dauna unei masini nemodificate mai mult ca un soft rescris, dar si un soft rescris prost o poate face la fel de bine. Tunerii de casa in general reusesc softuri bune si ofera garantie pt ele.

Originally posted by misu13 View Post
        In ce priveste stage1 si stage 2....ma abtin!Fiecare are parte de ce merita in viata!Sper ca m-am facut inteles!
        Asa cum s-au exprimat si colegii mai sus, nu te-ai prea facut inteles.
        Eu cred ca ar trebui sa vorbim in general doar din ce incercam personal, nu din carti citite si nici din auzite. Deci doar din experienta personala.
        Da, implica un risc, dar eu nu am auzit sa nu risti nimic dar sa ai totul in viata.
        Last edited by MENTOR_SQUAD; 16 February 2012, 12:07. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Anunt valabil !

Comment

• De actualitate !

Comment

• Anunt valabil !

Comment

• Anunt valabil !

Comment

• Anunt valabil !

Comment

• Variante posibile pt dCi:

-ECO tuning = 75 euro
                    -Stage 1 = 90 euro
                    -Stage 2 = 120 euro

Pt MPI exista o singura varianta posibila, la pretul de 200 lei.

Se ofera factura si garantie.

Rog pe cei care solicitati info despre tuning si pretul aferent sa-mi scrieti de la inceput EXACT marca si modelul, anul de fabricatie si ce motorizare are masina, aceste date sunt absolut necesare pt un raspuns clar si la obiect. Ma refer la marcile ne-autohtone ! Multumesc.

Garantie, posibilitate factura, soft Dimsport.

Comment

• Anunt valabil !

Comment

• sal.opel tigra 1.4 16v 90 cai din '96 da mi pe prv pret si castig putere.mersi.are mufa cu 16 pini la diagnoza.
                        Asistenta: RAZVAN YPO - 0726240862 COSMIN CGK - 0767132803

Comment

• Ti-am raspuns cu MP.

Comment

• Anunt valabil !

Comment

• Variante posibile pt dCi:

-ECO tuning = 75 euro
                              -Stage 1 = 90 euro
                              -Stage 2 = 120 euro

Pt MPI exista o singura varianta posibila, la pretul de 200 lei.

Se ofera factura si garantie.

Rog pe cei care solicitati info despre tuning si pretul aferent sa-mi scrieti de la inceput EXACT marca si modelul, anul de fabricatie si ce motorizare are masina, aceste date sunt absolut necesare pt un raspuns clar si la obiect. Ma refer la marcile ne-autohtone ! Multumesc.

Garantie, posibilitate factura, soft Dimsport.

Comment

• Anunt valabil !

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google