Pt marcile de automobile non-Dacia, oferta promotionala pt cele cu motorizare turbo: REDUCERE 50 EURO fata de pretul de lista !
OBD Tuning & Chiptuning auto
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Modelul 1.9 TDI 90 CP, aflat pe marcile VW, Skoda, Audi Si Seat beneficiaza in perioada 25 mai - 07 iunie 2009 de o reducere la promotie: de la 350 la 250 euro !
Modelul 1.9 TDI 101CP si 1.9TDI 131CP, respectiv motorizarea 1.8T 150/180CP costa 300 euro !
Garantie pe viata la soft si manopera !
Orice model aveti, intrebati si veti primi raspuns cu date privind modificarea respectiv pretul aferent acesteia !
Pretul pt modelele DACIA este:
200 RON pt benzinare
400 RON pt diesel
Comment
-
Spune-mi daca masina are mufa de diagnoza - OBD II.
Avand in vedere anul de fabr, m-as bucura sa aflu ca masina este intr-o stare tehnica buna !
In caz ca are mufa diagnoza, sunt sanse bune sa putem face resoftare prin cablu.
Dupa modificare va ajunge pe la 105-110CP iar cuplul +25-30%.
Pretul de lista este 350 euro, insa avand in vedere locatia ta, iti ofer un discount de 50 euro, asadar platesti 300 euro. Primesti garantie pe viata la soft si manopera.
Sper sa-ti fi raspuns la intrebari, daca te mai pot ajuta cu ceva, nu ezita.
Comment
-
nu ezit , merci mult de raspuns , asa ar trebui sa raspunda toti , o explicatie buna si completa , merci , nu stiu daca masina are mufa de diagnoza OBD II,motorul merge destul de bine , mai are nevoie de ceva imbunatatiri dar merge
merci inca odata ,daca e ceva tinem legatura , nu e masina mea e a lu un prieten ...Its just a car ...
Comment
-
Pt Calibra putem face chiptuning, pretul modificarii este 250 euro.
Pt VW Golf IV facem prin OBD Tuning, pretul variaza intre 300 si 350 euro, in fct de motorizare. M-ar ajuta mult un cod motor sau macar despre ce versiuni de 1.9 TDI vorbim, au fost mai multe si deci si cresterile de performanta difera in consecinta.
Este important si anul de fabricatie al masinii(lor) precum si rulajul real in km.
In cazul in care clientul este din provincie si departe de Buc, putem discuta poate si despre un mic discount. De aceea, multumesc anticipat pt precizarile mentionate anterior !
Comment
Comment