OBD Tuning & Chiptuning auto

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Pt marcile de automobile non-Dacia, oferta promotionala pt cele cu motorizare turbo: REDUCERE 50 EURO fata de pretul de lista !

Comment

Modelul 1.9 TDI 90 CP, aflat pe marcile VW, Skoda, Audi Si Seat beneficiaza in perioada 25 mai - 07 iunie 2009 de o reducere la promotie: de la 350 la 250 euro !

Modelul 1.9 TDI 101CP si 1.9TDI 131CP, respectiv motorizarea 1.8T 150/180CP costa 300 euro !

Garantie pe viata la soft si manopera !

Orice model aveti, intrebati si veti primi raspuns cu date privind modificarea respectiv pretul aferent acesteia !

Pretul pt modelele DACIA este:
      200 RON pt benzinare
      400 RON pt diesel

Comment

anunt valabil !

Comment

Se poate elibera factura pt persoanele juridice !

Garantia pe viata la soft si manopera !

Comment

Salutare

Pentru un Grande Punto 1.2 benzinar ce poti face si cat costa?

Mercic
            Fara linkuri externe in semnatura

Comment

Motor aspirat, plecam de la 65CP si 102Nm.
              Cresterea de performanta este de 10% putere si 12-15% la cuplu.
              Pretul este acelasi ca pt cele mai multe motorizari aspirate, adica 250 euro.
              Garantie pe viata la soft si manopera.

Comment

Merci mult. Cum fac rost de bani ma prezint pe baricade

nu mai raspunde cu "quote" la ultimul post. foloseste "quick reply" sau "post reply"
                Last edited by Seba; 4 June 2009, 11:42.
                Fara linkuri externe in semnatura

Comment

la un opel vectra B motor de 2000 cmc 82 cp diesel din 1997 se poate face ? ai un pret ?
                  Its just a car ...

Comment

Spune-mi daca masina are mufa de diagnoza - OBD II.
                    Avand in vedere anul de fabr, m-as bucura sa aflu ca masina este intr-o stare tehnica buna !

In caz ca are mufa diagnoza, sunt sanse bune sa putem face resoftare prin cablu.
                    Dupa modificare va ajunge pe la 105-110CP iar cuplul +25-30%.
                    Pretul de lista este 350 euro, insa avand in vedere locatia ta, iti ofer un discount de 50 euro, asadar platesti 300 euro. Primesti garantie pe viata la soft si manopera.

Sper sa-ti fi raspuns la intrebari, daca te mai pot ajuta cu ceva, nu ezita.

Comment

nu ezit , merci mult de raspuns , asa ar trebui sa raspunda toti , o explicatie buna si completa , merci , nu stiu daca masina are mufa de diagnoza OBD II,motorul merge destul de bine , mai are nevoie de ceva imbunatatiri dar merge
                      merci inca odata ,daca e ceva tinem legatura , nu e masina mea e a lu un prieten ...
                      Its just a car ...

Comment

Cu placere, raduprov.

Pt cei interesati de OBD Tuning, in perioada 6-8 iunie sunt in zona Bicaz - Pt. Neamt !

Din 8 iunie seara pana pe 11 iunie la amiaza ma puteti contacta in zona Braila - Galati
                        Last edited by MENTOR_SQUAD; 6 June 2009, 11:17. Reason: Automerged Doublepost

Comment

pt o calibra 2000cmc 16v din 93 150cp un pret si
                          zi-mi te rog niste preturi la un golf 4 tdi
                          Its just a car ...

Comment

Pt Calibra putem face chiptuning, pretul modificarii este 250 euro.

Pt VW Golf IV facem prin OBD Tuning, pretul variaza intre 300 si 350 euro, in fct de motorizare. M-ar ajuta mult un cod motor sau macar despre ce versiuni de 1.9 TDI vorbim, au fost mai multe si deci si cresterile de performanta difera in consecinta.
                            Este important si anul de fabricatie al masinii(lor) precum si rulajul real in km.
                            In cazul in care clientul este din provincie si departe de Buc, putem discuta poate si despre un mic discount. De aceea, multumesc anticipat pt precizarile mentionate anterior !

Comment

anul de fabricatie la golf nu il stiu dar ma multumesc si cu atat , mi-am facut o idee ..adica na ..multi intreaba putini ...
                              merci inca odata
                              Its just a car ...

Comment

Cu aceeasi placere, raduprov.

Pana in 11 iunie la pranz sunt de gasit in Galati - Braila, cei interesati pot sa ma contacteze telefonic. Multumesc.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google