If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
In perioada 1 iulie - 15 august mai multe motorizari de la unele marci straine beneficiaza de reduceri de pret, asadar daca va bate un gand sa faceti chiptuning, nu strica sa adresati o intrebare ...
Last edited by MENTOR_SQUAD; 29 June 2009, 23:09.
Reason: Automerged Doublepost
Incepand de maine si pana in week-end, ma puteti gasi prin tara, pe traseul Ploiesti - Brasov - Tg Mures - Cluj - Oradea si retur, asadar cei interesati...sa ma anunte telefonic.
Pana in 17 august pot oferi serviciile mele de tuning OBD si diagnoza VAG tuturor celor din urmatoarele orase: Ploiesti, Brasov, Sighisoara, Tg Mures, Turda, Cluj, Huedin, Alesd si Oradea. Astept pe cei interesati sa se anunte la 0745-552.341 sau 0722-535.644.
Salut! vroiam sa inteleg mai bine ce modificari rezulta in urma tuningului propus de dvs. in compozitia gazelor de esapament (cum/daca afecteaza emisiile si daca apar probleme in momentul inspectiei tehnice periodice) si daca in urma rescrierii OBD la un Logan 1.4 putem reveni ulterior prin rescriere la setarile standard. Multumesc
Da, se poate reveni oricand la softul original, urmand aceeasi pasi ca si in cazul modificarii lui initiale. Numai ca aceste cazuri nu depasesc 1%
Emisiile se vor modifica putin in sensul cresterii lor la WOT, insa la ITP nu se verifica in conditii dinamice similare si deci este exclusa respingerea unei masini cu soft modificat.
Eu am 3 masini in familie, marci si motorizari diferite, toate modificate, fac ITP fara interventii, nu am depasit niciodata emisiile ca range !
Se face prin chiptuning, trebuie sa vad masina sa fiu sigur 100%.
Fiind motor aspirat, castigul este 10% la putere si 15% la cuplul motor.
Pret 250 euro.
Pot sa-ti raspund in 2 moduri:
- in gluma: o masina straina este mai scumpa decat Logan, nu? La fel este si softul...
- serios: filele au costuri diferite pt masini diferite, in plus chiptuning inseamna manopera delicata si asta costa in general mai mult.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment