OBD Tuning & Chiptuning auto

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Saptamana viitoare trec prin urmatoarele orase: Oradea, Huedin, Cluj, Turda, Tg Mures, Sighisoara, Brasov, Ploiesti, Bucuresti, Pitesti, Curtea Arges, posibil si Rm Valcea si Sibiu.

Cei interesati de chiptuning sa ma solicite, pot scuti astfel cheltuielile cu drumul !

Doru (0722-535.644 si 0744-535.644)

Comment

In intervalul 3-8 noiembrie traversez urmatoarele orase: Huedin, Cluj, Turda, Tg Mures, Sighisoara, Brasov, Ploiesti, Bucuresti, Pitesti, Curtea de Arges, posibil si Rm Valcea, Sibiu (nu garantez totusi pt ultimele doua).

Cei interesati de resoftare OBD sau serviciile mele in general sunt invitati sa ma contacteze la 0722-535.644 sau 0745-552.341, accesul la net va fi limitat.

Comment

Salut .. ma intereseaza si pe mine o resoftare .. am 1.6 8v .. dar am o probleme .. acum vreo luna si un pic m-am intalnit cu un tip din bucuresti sa imi faca resoftare mie si unui prieten .. tovarasului meu i-a facut , dar a mea a zis ca nu poate decat daca vin eu la Bucuresti ?! .. problema e urmatoarea .. inainte sa imi umble la calculator mergeam fara probleme pana pe la 6500 de turatii , iar acum la 6000 imi ia pedala de aceeleratie .. se poate face ceva ? Astept raspuns . Mersi frumos

Mentionez ca baiatul a incercat sa imi schimbe setarile calculatorului , dar nu a reusit !!
        Last edited by MihaitzaMCV; 29 October 2009, 18:31. Reason: Automerged Doublepost

Comment

MihaitzaMCV, eu trec prin Ploiesti marti, 3 noiembrie. Ne putem auzi la telefon si sa ne intalnim sa vedem ce putem rezolva.

Modelele Logan de la Dacia se fac toate prin mufa OBD. Ideal ar fi sa intrebi acel baiat DACA A MODIFICAT IN VREUN FEL FILA ORIGINALA A MASINII. Din ce-mi povestesti nu pot fi sigur ca interventia lui nu a lasat urme. Noi o vom citi oricum si vom vedea daca este sau nu cea originala, apoi o vom modifica cu una noua si FUNCTIONALA. Dureaza o ora maxim daca nu sunt probleme.
          Astept sa ma suni la 0722-535.644 sau 0745-552.341.

Comment

prin buc cand mai vii? as vrea sa -mi fac si eu remaparea

Comment

Daniel, azi si maine doar sunt in Bucuresti !!!
              Te rog contacteaza-ma telefonic pt a stabili o intalnire (0722-535.644 sau 0745-552.341).
              Dureaza o ora operatiunea.

Comment

Am revenit in zona Oradea.
                Cei interesati de OBD Tuning ma pot solicita daca doresc...inclusiv din Ardeal / Banat.

Comment

Salut, zi-mi si mie la 1.5 dci 70 cp, varianta Race cati CP si Nm o sa am dupa ce o fac?

Comment

Soft normal la 90CP si 210Nm.
                    Varianta RACE mai aduce vreo 6-7CP si 15Nm, eu unul insa nu as recomanda-o, agresezi nejustificat componentele fizice ale motorului pt un castig nu f mare.

Comment

• re

Nu stiu daca ai vazut acest grafic facut de colegul nostru FastFurious, pt varianta race are 98 cp si doar 195 NM
                      Attached Files

Comment

• Nu l-am vazut pana acum, banuiesc ca il are dupa un Dyno...la ce stand a fost pt masuratori? A mers si inainte de remapare? Unde este facut softul? Doar asa putem discuta, avand toate datele problemei. Si spune-mi si cu ce te pot ajuta.

Comment

• Oferta valabila, atat pt DACIA cat si pt celelalte modele/marci ai caror posesori doresc resoftare. Soft Dimsport, garantie, factura.

Comment

• La cerere se poate oferi un pret si detalii pt orice marca auto, inclusiv Dacia,
                            pt care exista o oferta promotionala de Sarbatori - decembrie 2009, vino cu 2 prieteni si platiti fiecare din voi:

Supernova, Solenta, Logan - benzina (1.4 si 1.6MPI) = 150 RON (in loc de 200)
                            Logan - motorina (1.5 dCi) = 350 RON (in loc de 400)

Comment

• oferta in desfasurare !

Comment

• sal.in bucuresti cand mai vii(stiu k am mai intrebat,dar acu am facut rost de bani),pt k vreau si eu sa fac resoftarea la loganul meu.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google