As dori sa cumpar un V cromat pentru logan ph1, daca are cineva va rog sa ma anunte. multumesc
Cumpar V Cromat Logan Ph1
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Il am eu, daca te referi la cel de sub capota (poza atasata). Daca e vorba de celalalt mai mare, m-am bagat aiurea in seamaAttached Files
-
este vorba de portiunea pe care am marcat-o eu in poza. mersiAttached FilessigpicLogan 1.4 Dynamic Blue
Comment
-
@playmo - mersi de oferta
am sa pun eu un pret si daca e cineva care e de acord e ok, daca nu o sa renunt la el, nu e asa mare scofala, dar mi se pare scump pentru o bucata de metal.....setul de chedere cromate este 45 lei pe forum sau 90 de lei la alte magazine si contine 4 bucati.
Ofer maxim 60 RON pe V-ul cromat..........sa nu fie nici pret de reprezentanta dar nici de piata...daca e cineva interesat de oferta astept feedkack.sigpicLogan 1.4 Dynamic Blue
Comment
-
Tati, iti dau eu un v-ul din ala cromat, doar ca e putin de tot indoit intr-o parte. Eu le-am dat jos si nu mai am ce sa fac cu ele.
Am pus si o poza ca sa vezi despre ce e vorba. Daca nu vezi unde e indoit atunci nu poate fi rau.Attached FilessigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
Comment