Module Buton Impuls Pentru Geamuri Electrice

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nu il am!Sorry.Am vorbit pe pm(privat)
    Numai bine.
    Un Logan----YNG-----
    Numai bine.

Comment

• ok mersi si astept pana luni.
      sigpic #

Comment

• Originally posted by sanderizer View Post
        O sa vreau si eu 2 bucati,iti voi trimite pm cand va fi cazul.Pana atunci,niste nelamuriri: am inteles ca se poate regla curentul care intra in motoras,dar "din fabrica" cum sunt ele reglate? Exista riscuri,daca reglez la una din extreme? adica ori sa nu mearga,ori sa "taie" in carne? Cat este de mare plaja de reglaje? Voi fi nevoit sa reglez de ex. in functie de temperatura exterioara...vara/iarna?
        Alta: a mai montat cineva la Sandero? este ordinea legaturilor aceasi ca la Logan? presupun ca da,dar nu strica sa intreb...
        Multumesc pt. raspuns si spor la vanzare!

Nimeni,nimic?

Comment

• Salut adiss. Doresc 2 module,iti trimit datele pe PM. Multumesc.

Comment

• salut, imi cer scuze ca nu am intrat pana acum.
            am sa raspund pe rand la toata lumea.

adimrv:-pretul este de 60 RON/ buc + transport (de obicei prin posta cu ramburs costa pana in 10 RON).

sanderizer: -avand in vedere ca bordul sandero e acelasi cu cel de PH2, iar la PH2 merge perfect, si in plus nu cred ca au schimbat nici instalatia electrica. deci trebuie sa mearga. nu exista nici un risc de nici un fel. geamul il reglezi tu din potentiometrul acela in functie de frecarile care apar la tine in usa.

mcxc:- am primit pm-ul de la tine.

romulandu:- am primit datele tale, stai linistit ca o sa le primesti.

tuturor acuma:
            - astept sa imi vina noile matrite. dupa cum stiti modulele sunt facute manual, cu unelte de care am gasit, iar singura matrita pe care am avut-o nu mai face fata. sapt asta primesc ceva nou si mai bun.
            - sper sa nu va suparati pe mine. merge greu pentru ca am o gramada de treaba (a venit toamna si s-au copt fructele ) si in timpul liber ma ocup si de aceste module.

Comment

• vreau si eu un buton am facut comanda de 2,3 saptamani dar nu am primit nici un raspuns...mai trimit datele inca o data?

Comment

• ti-am dat un msj,mai poti face module?asteptam?numa bine
                God is my copilot

Comment

• Vi cumva la intelnire la Cluj????
                  In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
                  sigpic

Comment

• Vreau si eu 2 module pe cand se pot trimite?

Comment

• salut baieti.
                      imi cer mii de scuze ca nu am raspuns pana acum la mesajele voastre.
                      deocamdata am sistat productia, pentru ca am fost plecat in concediu.
                      din nefericire va trebui sa plec din tara pentru cateva saptamani. mi-am gasit slujba noua si ma trimit acolo la specializare.
                      nu stiu in ce masura o sa mai pot onora deocamdata comenzile voastre.
                      am vazut toate mesajele private pe care le-am primit, de aceea am dorit sa raspund aici pentru toata lumea.
                      mersi de intelegere si o zi buna in continuare.

Comment

• se intelegem ca nu ai deloc pe stoc si nici nu vi la regionala?
                        Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).

Comment

• eu asa am inteles din ce a scris mai sus.
                          sigpic #

Comment

• revin

Inca sper ca nu ai pierdut lista de cumparatori.........pt ca sunt si eu pe una din ele si...........inca nu am niciun raspuns de la tine.....
                            Astept un PM de la tine pt a-ti da datele de contact
                            Last edited by fulgerica71; 15 October 2009, 08:47.

Comment

• Originally posted by adisss View Post
                              din nefericire va trebui sa plec din tara pentru cateva saptamani. mi-am gasit slujba noua si ma trimit acolo la specializare.
                              Salut !
                              Sper ca te-ai intors.
                              As vrea sa stiu si eu daca acest modul ar putea fi actionat si prin intermediul unei telecomenzi ca cea cea de la alarma spre exemplu? Daca da cum ? Daca nu ce ar mai trebui facut ca sa poata fi actionat si cu telecomanda. Precizez ca oricum un modul il iau pentru logan si unul as vrea pentru usa de la garaj care momentan este actionata cu un motor de stergator de parbriz si buton simplu. Sau daca stie cineva o varianta mai buna pentru usa... Te contactez pe PM .

Comment

• Salut Nicu,
                                exista module actionate cu telecomanda, ceva in genul telcom TC 15U.... nu stiu exact ce variante si la ce preturi gasesti... solutia exista. O alta varianta ar fi bgsm g care e un apelator telefonic utlizat la sistemele de efractie in care pui un sim si poate fi programat ca atunci cand trimiti prin sms un cod sa actioneze un releu care sa deschida poarta.
                                Although people think so.... Kurt is not dead !!!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google