Module Buton Impuls Pentru Geamuri Electrice

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• propun sa facem o lista, asa cand se intoarce omul nostru si vede ce multi suntem poate ne face modulule si nici nu ne uita pe niciunul

1.vyp75 - 2 buc
    Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).

Comment

• pipan...2buc
      Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• 1. vyp75 - 2 buc
        2. pipan - 2buc
        3. Demon - 2 buc

Comment

• 1. vyp75 - 2 buc
          2. pipan - 2buc
          3. Demon - 2 buc
          3. soboBN - 2 buc
          Cumpar volan de Duster

Comment

• 1. vyp75 - 2 buc
            2. pipan - 2buc
            3. Demon - 2 buc
            4. soboBN - 2 buc
            5. adimrv - 2 buc
            sigpic #

Comment

• 1. vyp75 - 2 buc
              2. pipan - 2buc
              3. Demon - 2 buc
              4. soboBN - 2 buc
              5. adimrv - 2 buc
              6. nicuaab- 1 buc

Comment

• dacă arată ca originalul,vreau și eu 1,pt că 1 am deja din fabrică.
                sigpicVIAȚA ESTE SCURTĂ!!! TRĂIEȘTE-O LA MAXIM LA VOLANUL UNUI LOGAN

Comment

• ce se intampla cu lista ce se face? vreau raspuns!
                  sigpic #

Comment

• eu sper ca omu mai ntra pe forum si vede cate comendi are si ne da un semn de viata.
                    Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).

Comment

• salut ! sunt mai nou pe aici ... vad ca nu a mai intrat de mult omu pe net .. m'ar interesa si pe mine... acel modul

Comment

• Cred ca a plecat din tara!

Comment

• Originally posted by adisss View Post
                          ...din nefericire va trebui sa plec din tara pentru cateva saptamani. mi-am gasit slujba noua si ma trimit acolo la specializare.
                          nu stiu in ce masura o sa mai pot onora deocamdata comenzile voastre.
                          am vazut toate mesajele private pe care le-am primit, de aceea am dorit sa raspund aici pentru toata lumea...
                          cred ca a fost destul de clar, nu mai comentati pe langa disparitia omului de pe forum.
                          continuati sa faceti lista si probabil o sa va raspunda la un moment dat
                          Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• Salut ... sunt cam nou in club da am urmarit cu atentie discutia voastra si dupa ce am cautat pe piata (module si comutatoare cu impuls ) si nu am gasit!!! vroiam sa vad cum pot cumpara si eu 4 module pentru ph2.

e o chestie foarte tare sa nu stai cu mana lipita de buton pana se deschide si se inchide geamu...

Comment

• alex daca gasesti alt undeva ma anunti ca si eu vreau, poate termina omu perioada de munca si se intoarce sa ne rezolve.

Comment

• 1. vyp75 - 2 buc
                                2. pipan - 2buc
                                3. Demon - 2 buc
                                4. soboBN - 2 buc
                                5. adimrv - 2 buc
                                6. nicuaab- 1 buc
                                7. Nimeni -2buc ...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF