Module Buton Impuls Pentru Geamuri Electrice

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Salut!
    Vreau şi eu 2 module!
    La Mulţi Ani!
    Last edited by vali007; 7 January 2010, 19:28. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• busule eu am niste cunostinte in rasova .... poate ne intalnim odata..
      PS : Deschide-ti un topic la bursa ca sa nu fi sanctionat ..

Comment

• 1. vyp75 - 2 buc
        2. pipan - 2buc
        3. Demon - 2 buc
        4. soboBN - 2 buc
        5. adimrv - 2 buc
        6. nicuaab- 1 buc
        7. Nimeni -2buc
        8. ShadoW999 - 2 buc

Comment

• 1. vyp75 - 2 buc
          2. pipan - 2buc
          3. Demon - 2 buc
          4. soboBN - 2 buc
          5. adimrv - 2 buc
          6. nicuaab- 1 buc
          7. Nimeni -2buc
          8. ShadoW999 - 2 buc
          9. ten - 1 buc
          laureate 1.5l, albastru marin

Comment

• 1. vyp75 - 2 buc
            2. pipan - 2buc
            3. Demon - 2 buc
            4. soboBN - 2 buc
            5. adimrv - 2 buc
            6. nicuaab- 1 buc
            7. Nimeni -2buc
            8. ShadoW999 - 2 buc
            9. ten - 1 buc
            10. red_logan1 - 1 buc

Comment

• 1. vyp75 - 2 buc
              2. pipan - 2buc
              3. Demon - 2 buc
              4. soboBN - 2 buc
              5. adimrv - 2 buc
              6. nicuaab- 1 buc
              7. Nimeni -2buc
              8. ShadoW999 - 2 buc
              9. ten - 1 buc
              10. red_logan1 - 1 buc
              11. alex86 - 2 buc

Comment

• bai nene se vede ca nu a venit mosul pe la voi anu trecut cine stie poate vine anu asta ,in privinta omului cu butoane nu vrea sa va spulber sperantele dar a vazut ca este depasit si ce sa spuna ca a plecat din tara si uite asa nu a avut curajul sa spuna ca nu este in stare si ca nu poate confectiona aceste butoane .
                poate il cunoaste cineva si poate sa ne spuna ca domnu in cauza ar putea face ceva de genul asta si poate sa merita sa mai faceti tabele si sa mai sperati la aceste butoane.

Comment

• salut baieti,
                  domnule gelica te inseli in afirmatiile tale.
                  nu am dat bir cu fugitii. dar daca suntem atat de carcotasi asupra muncii depuse de altii, va invit sa faceti acest lucru (dezvoltare de produs cu mijloace rudimentare si investitii cat mai mici pentru a obtine cat de cat un profit) si mai stam de vorba.
                  da - nu am intrat de mult timp pe forum, da - sunt plecat foarte mult timp de acasa, plus ca imi iau de lucru acasa ce imi ramane de la firma pentru care activez (pentru ca asa cum mentionam intr-una dinte interventiile mele anterioare mi-am schimbat locul de munca (asta presupune plecari din tara intrucat lucrez cu firme din strainatate).nu mai am timp de astfel de produse care imi cer mult timp.

sunt in perfecta stare sa "confectionez" aceste butoane, si e chiar un proiect mare (daca ai lucra in cercetare ai sti cum stau lucrurile). se pare ca esti bun de gura atunci cand nu stii despre ce e vorba.
                  am vorbit la telefon cu unii dintre baietii de pe forum si se stie ca nu prea am timp de acest proiect. mai am inca 100 de bucati PCB cu piese electronice lipite manual (nu vrei sa stii cate piese sunt pe o placa si pe deasupra sunt si SMD-uri) dar trebuie turnate in matrite (si nu prin injectare dupa cum te-ar duce capul ci prin turnare de rasina care devine solida dupa 24h). recunosc nu am timp sa ma ocup de asta acum. pentru un asemenea proiect trebuie as fii liber zile intregi pentru a te ocupa cu maxima seriozitate (asta daca vrei sa devii competitiv si sa nu faci chinezaraie).

apropo de liste, am facut candva o lista, iar atunci cand au fost contactati userii scoteau tot felul de motive cum ca nu au nevoie imediata de modul. eh...?
                  imi cer scuze pentru limbajul dur folosit, dar chiar sunt enervat de oamenii care arunca cu noroi, inainte de a gandi in cine sau ce dau.
                  daca moderatorii sau administratorii site-ului considera ca pot fi suspendat pentru asta (limbaj), nu ma deranjeaza.

va doresc o zi buna.
                  Last edited by adisss; 13 January 2010, 18:03.

Comment

• "apropo de liste, am facut candva o lista, iar atunci cand au fost contactati userii scoteau tot felul de motive cum ca nu au nevoie imediata de modul. eh...?"
                    Ai perfecta dreptate !!! Am facut un modul similar, l-am prezentat unora din lista de mai sus...dar nu le-a placut ca nu erau in rasina (Cand m-am interesat cat costa 1 litru de rasina, pentru 10 dm3, mi-a trecut ! ) sau ...nu erau verzi...sau albastre... Intre timp am renuntat, nu mai vand decat doritorilor din Ploiesti; le montez personal, ca sa nu existe discutii ! Toate merg, de mai bine de 6 luni, impecabil ! Te felicit pentru munca ta, te inteleg perfect in ceea ce afirmi despre "lucrul bine facut" si iti doresc sanatate si putere de munca, cred ca totusi sunt si din cei care vor dori neaparat modulele tale ;) ...Numai bine !
                    Module Electronice (Volt/termo,Interfete Sony/Pioneer/Alpine/Blaupunkt/Kenwood/JVC)

Comment

• @adisss am inteles, cu serviciul sunt total de acord,fa un plan de productie ex. 2 bucati pe luna , etc
                      ps. eu astept cu banii pregatiti, daca rezolv din alta parte anunt.
                      sigpic #

Comment

• salutare !
                        adisss eu nu am nimic cu tine cu munca ta si cu productia ta ,a trebuit sa arunc cateva cuvinte pe forum sa te fac sa iesi din anonimat dupa aproximativ 6 luni de cand nu ai mai scris pe aici, nu ca ai avea vreo obligatie dar cred ca ai observat ca oameni au facut liste si te asteapta acum ce sa spun ai scris te-ai racorit in privinta mea dar la baietilor nu le-ai spus nimic concret si sigur in legatura cu butoanele tale,ramane ca la inceput .
                        Dupa parerea mea nu mai are sens acest subiect si nu duce la nimic bun .

Comment

• si eu sunt unul din cei contactati de fratello dar nu mi-au placut cum erau firele la vedere si de aia nu am comandat la el, si eu astept ziua in care mai faci module sa le iau.
                          In sibiu mai sunt 2 sau 3 useri care vor module.
                          cand faci din nou te rog nu renunta sa ne contactezi pe cei din lista ca sunt si oameni de cuvant si e pacat sa pierdem din cauza celorlalti.
                          eu oricum nu am de unde lua altele ca am ph2 si nu sunt butoane cu impuls pentru noi.
                          deci daca faci sa nu ma uiti te rog frumos.
                          o zi buna si nu baga in seama pe altu care numai gura e de el ca sunt multi ca el.
                          Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).

Comment

• De asemenea si eu doresc aceste module , cum va apucati de productie sa dati aici un anunt ceva , sau imi dati un pm si sa va dau datele personale ... Sunt o necesitate si nu am gasit decat la preturi foarte mari .

Comment

• Pentru Adisss:
                              In fotografiile care le-ai postat apar cateva condensatoare electrolitice (care in schema originala nu sunt). Poti sa-mi spui unde le-ai pus si ce rol au? Si legat de varianta noua, Care e aia?
                              Multumesc.

Comment

• Adiss doresc inca modulele pentru geamuri. Daca consideri imi poti face o oferta sub forma de kitt complet (nemontat) care sa contina toate componentele si intructiunile necesare, ma descurc cu smd-uri.Numai bine!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google