If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Vand oglinzi electrice MCV originale 150 RON/buc
Livrarea se face cam in 9-10 zile de la comanda pentru ca dureaza cam 6-7 zile pana vin de la distribuitor. Daca o sa fie cerere mare o sa comand mai multe seturi si atunci o sa dureze 1-2 zile
de necrezut, da. am auzit acest lucru prima data pe un forum concurent si nu mi-a venit sa cred. acuma ca stiu de la furnizorul lui stresu stiu ca chiar asa este. din pacate
Salut ma intereseaza pe mine un set dar manuale daca ai??????????Astept raspuns
si pe mine ma interesa un set de oglinzi manuale dar m-am potolit cand am vazut cat costa. nu o sa aduc pentru ca e clar ca nu o sa dea nimeni atatia bani pe un set din asta.
in concluzie: NU am si nici NU o sa am oglinzi manuale......pana la urma cred ca o sa imi pun si eu electrice...nu imi trebe sa conectez firele...le reglez cu mana odata si gata...ca doar nu umblu la ele toata ziua
Imi cer scuze pentru off topic dar nu ma pot abtine. Eu nu inteleg ce rost mai are sa iti schimbi oglinzile manuale cu altele electrice daca tot manual o sa le reglezi
Pai eu zic sa-ti iei electrice si te costa exact cit cele manuale.(cablaj+joystich).
Deci in cocluzie se merita sa ai oglinzi electrice dar costa putin.
Numai bine si......Hristos a inviat!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment