4 Anvelope Bridgestone

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 4 Anvelope Bridgestone

4xBridgestone Turanza ER300 205/55/r16/91v dot 1105, 2 fabricatie Franta, 2 fabicatie Spania, rulate cam 7000km (mai exact oct 2006 <<am luat masina>> pana in mai 2007 <<a intrat in dauna totala>>, iar de atunci stau cuminti ambalate in garaj), sa zicem un pret de 420 ron toate usor negociabil (oricum mai putin de cat ar fi un singur cauciuc nou). Voi ce ziceti?

0745 063 665 sau pm.

am uitat. poze aici

Pune poze ca sunt interesat ...
    ABS+ 1.6

Comment

Originally posted by mcnalex View Post
      Pune poze ca sunt interesat ...
      poti da un click pe butonasu'ala albastru. intri in album si vezi mai multe poze cu anvelopele.

Comment

sunt in stare buna sau au galme, vulcanizari si alte alea??? sunt de iarna sau de vara??? cateva informatii te rog !!!
        sigpic
        The MVP

Comment

Originally posted by B-64-MVP View Post
          sunt in stare buna sau au galme, vulcanizari si alte alea??? sunt de iarna sau de vara??? cateva informatii te rog !!!
          o anvelopa este usor frecata pe margine (a atins interiorul la masina lu' fratimiu. Am vrut sa i le dau lui insa la o astra si nu merge dimensiunea asta pe ea si am mers vreo 3km asa, adica drumul de la vulcanizare pana acasa).
          stare perfecta, fara dopuri, vulcanizari, sau deteriorari ale peretelui. sunt de vara, au protectie pentru janta, iar pentru mai multe specificatii cauta pe google Bridgestone ER300.

Comment

pana marti 28 aprilie 2009 toate la 300 ron.

Comment

si transportul??
              sigpic
              The MVP

Comment

Originally posted by B-64-MVP View Post
                si transportul??
                pai am mai redus pretul sa mai recuperati si voi diin transport. daca de la Craiova pana la Iasi 4jenti incaltate au costat cam 150 transportul, cat sa fie 4 anvelope pana la bucuresti, o treime din distanta? oricum eu zic ca e bun pretul, nici nu ma imbogatesc, dar nici moka nu le dau. Cine e interesat cu adevarat suna, rezerva, trimitem. ambalate frumos, curate, fara sa fie date cu crema de pantofi sau te miri ce... eu zic ca am dat toate detaliile despre ele. daca vrea cineva poze suplimentare la ce ar mai vrea sa vada facem ca nu-mi tremura mana...inca

Comment

s-au dat, se poate inchide.

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google