Dezmembrez Logan Mcv 1.5 Dci 16.000 Km

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

domnul toporas ai pm pentru etrieri ...
    sigpicMy ride

Comment

are cumva si spatiu depozitare plafon?daca da un pret te rog mult .........
      http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ro...ion-t5724.html toate bune

Comment

sandudeva:

- airbag-ul volan a sarit la impact.Pretul il voi pune maine pana la pranz.
        trebuie sa verific si starea lui.posibil sa fie zgariat.

DeLuXe:

- am raspuns la PM.astept raspunsul.

Vreau sa mentionez ca sunt om serios si de aceea pretind si eu seriozitate de la cei care au rezervat anumite piese.Daca s au razgandit intre timp nici o suparare.Doar sa anunte.

Maine o sa public si poze, cu ce a mai ramas din masina, dupa impact.

Seara buna, ma bag la somn.

Comment

asteptam poze cu ce a mai ramas ,..........

Comment

Eu nu m-am razgandit in privinta peretelui antifoc. Ti-am dat adresa si astept cand ai timp sa ajungi la posta. Spor la vanzare

Comment

Mai vreau si eu sa-mi dai jos de pe masina husa care imbraca schimbatorul de viteze la un pret rezonabil. Client fidel . Respect !!!
              sigpic
              The MVP

Comment

Raspunsuri

blackufo:

- spatiu depozitare plafon nu are.Masina este PH1 si din cate stiu este disponibil ca optional pe PH2 la vreo 60 Eur sau poate fi comandat mai tarziu la 100 Eur.foarte scump;

claudiu_buhan:

- multumesc, dar nu mi ai trimis datele de contact.trebuia sa mi le dai cand am vorbit pe mess.Inca mai astept pana joi dupa amiaza, daca nu se reporteaza.

B-64-MVP:

- stai linistit, pe clientii fideli ii tin minte[ca si blackufo].sa vad cum vrea sa o dea.posibil sa se vanda cu tot cu maneta de viteze.

Pozele cu masina avariata au fost publicate pe site-ul meu:

Fara link-uri ext, ce pot fi considerate reclama.
                Last edited by Cezar; 30 April 2009, 12:27.

Comment

nu prea am ce face cu tot schimbatorul, eu vreau acea imbracaminte sa-mi imbrac frana de mana, vezi cum ma rezolvi !!! Respect !!!! upppp
                  sigpic
                  The MVP

Comment

Raspunsuri

B-64-MVP:

- iti dai seama ca fac tot ce pot;este si in interesul meu.

Rezervate definitiv

- jantele

- capacele

- peretele antifoc

- suportii de pahare din portbagaj

Comment

cred ca imi trebuie si mie ceva ,scrumiera,si apropo ,nu stiu poate mi-a scapat sau in fine ,geamurile electrice sunt in stare de functionare ,se poate lua tot ce tine de ele ,adica tot mecanismul cu botoane cu tot ,maneta ptr.faruri daca mai este ,un pret te rog .pe fiecare in parte , acum pot fii si umpic off-topic ,huse ptr, berlina ?cauta un amic ,si am facut reclama la husele mele , multumesc mult.

Comment

aeratoarele cu totul la ce pret dak nu sunt zgariate macar 2

Comment

raspunsuri

blackufo:

- scrumiera este disponibila - 30 lei

- mecanismul de geam electric este disponibil doar cel de pe partea stanga[pe dreapta usa este intacta si se vinde intreaga inclusiv oglinda];trebuie sa mai umblu la pret pt. mecanism.

- maneta pt faruri este cea din bord din stanga jos, care regleaza farul ?

- huse am 1 set [alt model] compatibile cu Skoda Octavia.verific daca se potrivesc si pe Logan si spun.pretul acelasi.o sa aduc si poze.

tonyx:

- mai exact ? vorbesti despre inelele si clapele acelea care regleaza directia aerului ? verific maine si revin cu raspuns.

Rezervate definitiv:

- jantele

- capacele

- peretele antifoc

- suportii de pahare din portbagaj

- etrierii frana [inclusiv pistonasele].

Incepand cu ora 18:00 pana duminica seara nu am acces la internet.Cine vrea sa ia legatura cu mine, voi fi langa masina si pot da raspunsul pe loc si duminica seara aduc piesele in Bucuresti.0761.80.50.10

Revin luni cu produse noi si preturi mai mici...sper.

Si poze bineinteles.

Incepand cu ora 18:00 pana duminica seara nu am acces la internet.Cine vrea sa ia legatura cu mine, voi fi langa masina si pot da raspunsul pe loc si duminica seara aduc piesele in Bucuresti.0761.80.50.10

Weekend placut tuturor !
                          Last edited by Toporas; 30 April 2009, 17:31. Reason: Automerged Doublepost

Comment

da exact acelea sunt ma intereseaza macar 2 dintre ele dak mai sunt intregi si nezgariate

Comment

Astept preturile la acele piese.... sper ca nu m-ai uitat .
                              Telefonul meu e 0729 125 979
                              sigpic

Comment

Un pret pentru scaunul soferului?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google