Vand AUDI A4 Avant 1,9 TDI 110CP, an fabricatie 1998, 180.000km, Euro 2; geamuri electrice fata; oglinzi electrice heliomate; servodirectie; airbaguri; climatronic; trapa electrica; jante aliaj cu anvelope Michelin vara 195/65 R15; proiectoare in faruri; inchidere centralizata; magazie CD, plasa de bagaje etc.
Ce nu are masina (si le va avea urmatoarea -Audi A6 ): computer de bord si oglinzi incalzite.
Masina a fost achizitionata din Spania (sept 2008) si este inscrisa pe Bulgaria (martie 2009).
La achizitie a avut 175.000 km, distributia, filtrele si uleiul schimbate la 176.000 km, iar acum are 180.000km. Restul pieselor au fost schimbate in acesti ~5.000 km.
Piese schimbate la masina de cand sunt in posesia ei (garantie 2 ani/80.000km):
-freon
-placute frana
-kit distributie (INA - Bosch)
-pompa apa
-curele compresor si alternator (Bosch)
-kit alternator (rola + intinzator)
-rola compresor
-termostat
-senzor apa
-filtru polen, ulei, aer, motorina (cu care a iesit ea pe poarta fabricii Knecht)
-ulei Valvoline 5w40
-pompa servo + lichid
-cateva bucse fata
-stergatoare aeroflat
-si altele
Ce mai trebuie schimbat:
-amortizoare spate (~300 Ron/buc)
-2 anvelope (eventual schimbate cele de pe fata - 60% uzura - cu cele de pe spate - 30% uzura)
-usa dreapta spate usor atinsa - kit+vopsit (~70 Euro)
Masina este in stare exceptionala, nu a suferit accidente, nu scoate fum, compresie excelenta, consuma foarte putin. Accept orice fel de test. Curatat si degresat interiorul - scaune, mocheta, bord, fete de usi, plafon, ceruire ...
Pentru orice defectiune reala la masina scad 500 euro!!!
Consum si performante:
-consum Bucuresti 7-8l/100km
-consum extra ~4l/100km la ~100 km/h sau ~5l/100km mers mai repejor
-viteza maxima pe care am atins-o, masina mai putea dar nu am indraznit - am avut inainte Matiz -185 km/ora (o singura data am testat), in general 100-130km/ora, iar uneori, in depasiri 160km/ora.
Masina are nr. de BG existand posibilitatea pastrarii acestora.
Pret: 4.900 Euro, usor negociabil.
Tel: 0762.031.271
Ce nu are masina (si le va avea urmatoarea -Audi A6 ): computer de bord si oglinzi incalzite.
Masina a fost achizitionata din Spania (sept 2008) si este inscrisa pe Bulgaria (martie 2009).
La achizitie a avut 175.000 km, distributia, filtrele si uleiul schimbate la 176.000 km, iar acum are 180.000km. Restul pieselor au fost schimbate in acesti ~5.000 km.
Piese schimbate la masina de cand sunt in posesia ei (garantie 2 ani/80.000km):
-freon
-placute frana
-kit distributie (INA - Bosch)
-pompa apa
-curele compresor si alternator (Bosch)
-kit alternator (rola + intinzator)
-rola compresor
-termostat
-senzor apa
-filtru polen, ulei, aer, motorina (cu care a iesit ea pe poarta fabricii Knecht)
-ulei Valvoline 5w40
-pompa servo + lichid
-cateva bucse fata
-stergatoare aeroflat
-si altele
Ce mai trebuie schimbat:
-amortizoare spate (~300 Ron/buc)
-2 anvelope (eventual schimbate cele de pe fata - 60% uzura - cu cele de pe spate - 30% uzura)
-usa dreapta spate usor atinsa - kit+vopsit (~70 Euro)
Masina este in stare exceptionala, nu a suferit accidente, nu scoate fum, compresie excelenta, consuma foarte putin. Accept orice fel de test. Curatat si degresat interiorul - scaune, mocheta, bord, fete de usi, plafon, ceruire ...
Pentru orice defectiune reala la masina scad 500 euro!!!
Consum si performante:
-consum Bucuresti 7-8l/100km
-consum extra ~4l/100km la ~100 km/h sau ~5l/100km mers mai repejor
-viteza maxima pe care am atins-o, masina mai putea dar nu am indraznit - am avut inainte Matiz -185 km/ora (o singura data am testat), in general 100-130km/ora, iar uneori, in depasiri 160km/ora.
Masina are nr. de BG existand posibilitatea pastrarii acestora.
Pret: 4.900 Euro, usor negociabil.
Tel: 0762.031.271
Comment