Cumpar Dacia Logan 1,5 DCi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cumpar Dacia Logan 1,5 DCi

Cumpar Dacia Logan 1,5 dCi, maxim 50 000km, (preferabil cu AC) deci Preference sau Laureate, ofer maxim 4000 de euro. An fabricatie 2006-2007 - cu carte de service este de apreciat. De asemenea, apreciez o oferta insotita de seria de sasiu a masinii (rubrica numarul 3 de pe talon ).
    Daca masina are probleme cu rugina sau accidente cu reparatii serioase la caroserie, nu va deranjati sa faceti vreo oferta.
    Sunt din Targoviste, pentru oferte aici pe topic, ori PM.
    Preferabil fara remarci rautacioase. Multumesc!

deci preferance cu AC nu o sa gasesti pentru ca nu exista ac pe preferance. mi se pare mie sau esti cu 2 conturi? am mai vazut anuntul asta undeva zilele trecute
    Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Nu vreau sa fac semantica cu tine. Poate Laureate are...
      Si citeste si ultima mea propozitie. Merci!

Comment

ok..scuze. nu era chiar o remarca rautacioasa cum ai zis. ti-am spus ca preferance cu ac nu gasesti, altfel nu postam. spor la gasit o masina pe plac
        Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Daca mergi in targu de masini o sa gasesti sigur logan 1.5dci la 4000 euro... Eu am cumparat un logan Laureate+ABS (masina a fost facuta ptr. germania) 2006 1.5dci 70 cp - 50.000km cu 4000 de euro .
          PS: Daca are rugina pe aripile spate nui problema, mergi la dacia si o face gratuit curata aripile de rugina, izoleaza si le vopseste si iti pune si baghete la aripi... bafta la cautata

PS: Aline vezi ca sunt si preferance-urile de expor (Ungaria si Germania) si au ABS si AC.
          2004 Dacia Logan 1.4MPi
          2006 Dacia Logan 1.5dCi
          2007 Opel Astra H 1.7CDTI

Comment

Ai cumparat-o de la cineva care a adus-o din Germania sau cum le recunosti - da-mi un sfat. Si poti sa imi recomanzi un targ anume ?
            Last edited by Cezar; 25 May 2009, 22:15. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Preferance-ul ala de care ziceti voi este defapt varianta de echipare abs+ la care se poate adauga optional si aer conditionat. In plus fata de preferance are proiectoare, abs si nu mai stiu ce... cd-player.
              sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

permite-mi sa-ti zic eu,autovit.din anumite motive,am cautat un logan exact cum spui tu....si sa stii ca se gaseste.chiar si proprietar,pe afara!bafta multa si sa pui si tu niste poze cand iti cumperi,te rog.ms
                "CAND VIATA E PREA GREA....LAS-O JOS!"un batran logan de 1.4!:drunk

Comment

Originally posted by vitriol View Post
                  Preferance-ul ala de care ziceti voi este defapt varianta de echipare abs+ la care se poate adauga optional si aer conditionat. In plus fata de preferance are proiectoare, abs si nu mai stiu ce... cd-player.
                  Nui adevarat prietene, am prins o gramada de loganuri la Dacia aduse din germania, chear acum 2 saptamani am prinsu un sh din germania model Ambiance cu 2 air bag-uri, ABS si AC.. la nemti pe prima versiune poti sa pui aproape orice... Eu am laureate din germania fara AC, dar inschimb am ABS.
                  Last edited by Tudor_cj; 7 May 2009, 15:56.
                  2004 Dacia Logan 1.4MPi
                  2006 Dacia Logan 1.5dCi
                  2007 Opel Astra H 1.7CDTI

Comment

Comment

Up, nicio oferta?

Comment

Update:

Primesc oferte si pentru 1.4 MPi!

Comment

up!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment