[VAND] Jante Wolfrace Pe 16

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• [VAND] Jante Wolfrace Pe 16

Vand un set de jante Wolfrace Pro-Sprint Red Ring J7 pe 16. Prinderea este 4x100 si 4x108, ET-ul este 35. Le-am cumparat pe 30.04.2009 de la Top Gear Romania. Pretul lor normal este in jur de 19 mil. dar le-am prins la promotie. Le dau ca trec pe 15, eu am Peugeot 206 si sunt cam mari ca nu pot pune cauciucuri cu balonu mai mare de 45 la jantele de 16 si ma zgaltaie prin Bucuresti smile.gif. Nu sunt zgariate, lovite, indoite, le-am avut pe masina fix 3 zile. Sunt ca noi. Vin bine pe Logan. Am la ele si un set de distantiere Wolfrace de 10mm pe roata cu prezoane pt. cine vrea sa le scoata mai in afara. Pe Logan se potrivesc si cu talon mai mare la cauciuc.

Pret: doar jantele 1300 RON
    jantele cu distantiere si prezoane 1400 RON

eu am dat 1460 pe jante si 200 pe distantiere cu prezoane (am si factura la ele).

Attached Files

1250 ron doar jantele fara distantiere numai azi.

Comment

inca valabile

Comment

Luati ca merita

Comment

deci are si anvelope? ca nu mi-am dat seama

pretul e bun indiferent daca are sau nu gume
          "Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)

Comment

Nu au gume, urmeaza sa primesc un set de gume toyo, cred ca pana la urma o sa le pastrez jantele ca la ce preturi mi-au oferit unii....mai bine le rup eu prin gropile din Bucuresti decat sa le dau pe 10 mil ca mi s-a oferit. Vroiam sa le dau sa iau unele pe 15 cu anvelopa mai inalta.

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google