Se vinde una bucata Dacia 1310 in stare excelenta. Masina are motor de 1289 cmc, are cutie de viteze in patru trepte. Este fabricata in anul 1988. Masina are numai 18000 km la bord (am scris bine : optisprezece mii). Practic masina nu afost folosita mai deloc. Stiu este greu de crezut ... dar chiar asa este. Accept orice test, puteti veni cu orice mecanic care poate sa verifice daca ceea ce spun eu aici este adevarat. Masina nu are urme de rugina, a fost tinuta in garaj. Masina apartine socrului meu, pensionar care o vinde pentru ca nu mai are ce face cu ea (a ajuns la o varsta cand nu mai poate conduce). Pretul este de 3500 de ron negociabil. Eu personal am mers cu aceasta masina si va spun ca, pentru o dacie, merge excelent. Haideti ... este pacat ca o masina ca aceasta sa ajunga la remat. Accept orice teste. Pun si niste poze:
Se Vinde Dacia 1310
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
pretul e foarte bun, la cum arata masina. lasa-ma dodo ca am un vecin care cere pe un putregai de-a dreptu` 2000 euro. spor la vanzare, sigur ai sa gasesti cumparator. e impecabila masina!! baga anunturi pe la tine la mica publicitate ca o dai sigurDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Volanul stock de ce si de catre cine a fost schimbat cu unul "sport" ?
ps. eu am dacia din 1995 si nimeni nu-mi da pe ea mai mult de 30 milioane (desi masina merge excelent, culoare metalizata...etc.), asa ca...vorba lui Dodo: mai gandeste-te la pret.
Bafta la vanzare !
Comment
-
pana prin `90 s-au facut cu 4 trepte, nu numai modelul 1300! si daca era 1300 se vedea de la o posta. eu am avut o furie care era din `84, si un prieten a avut una din `87, si amandoua erau cu 4 trepte. asteptam initiatorul cu raspunsuri la intrebarile de mai susDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
ultima chestie si gata. poate s-a facut din august `88 cum e si cu ph2. si el a luat-o inainte, cand inca se vindea vechiul model. am terminatDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
masina a fost lovita..si arata totusi cam urat...nu stiu daca o sa vezi 3500 ron pe ea.
chiar daca are km aia..mai mult de 1500 nu o vezi..iti zic sigur.
uite cum arata o dacie cu 88000 km.
totusi..bafta cu ea !Attached Files
Comment
-
Hai sa va raspund pe rand:
Masina este Dacia 1310 cu patru trepte si motor de 1289. Asa scrie in talon. Modelele cu 5 trepte aveau alt tip de bord - cu turometru. Bordul acesta nu are turometru.
Volanul a fost schimbat pur si simplu din ratiuni estetice. Pentru cei care vor volanul original ... nici o problema exista si acela (nu a fost aruncat ci a fost pastrat) si daca cineva vrea volanul original il poate monta la loc.
Referitor la capota spate, nu a fost schimbata ci indreptata. Masina a fost gasita anul trecut in parcarea de la un magazin cu o lovitura in spate. Nici pana azi politia nu a descoperit cine a lovit-o. A fost dusa la service ... si reparata.
Pedala este originala. Nu stiu de ce userul de mai sus a spus ca a fost schimbata.
Inca ceva: masina nu imi apartine, nu mai sariti pe mine daca nu va convine pretul sau altceva. Am postat aici la rugamintea socrului meu care m-a rugat sa ii gasesc un client pentru ea. Atat. Daca mai aveti intrebari va raspund.
Am vrut sa dau edit ... insa nu m-a lasat asa ca postez aici. Pretul nu este batutin cuie ... se mai poate discuta.
Personal eu l-am sfatuit sa nu o vanda, deoarece masina este destul de buna pentru o Dacie, are kilometrii putini, si nu va obtine pretul care il merita aceasta masina. Eu am mers cu ea un drum de 200 de km si mi s-a parut super ok. Daca nu aveam 5 (cinci mijloace de transport - vezi prezentarea mea aici http://www.loganclub.ro/forum/hai_sa...809#post328809 ), as fi pastrat-o eu. Insa chair nu am ce face cu inca o masina.
Comment
Comment