If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
[VAND] Paravanturi cu banda adeziva, aparatoare capota, eleron luneta
poate ca sunt OFF-TOPIC dar am si eu o intrebare: cum iti stau paravanturiile alea pe masina?alea eu stiu ca trebuiesc montate in interior ,in cheder....
paravanturile au pe ele banda dublu adeziva si sunt prinse pe tabla
am ales varianta asta sa nu zgarii geamul
apropo de montaj ,foarte usor ,dar pe tablita care vine prinsa de capota puneti tot banda dubluadeziv ,ptr. a evita zgarierea capotei ,in rest ,sunt super incantat de cum arata, iar vis-a- vis de ce se spunea de gaurirea capotei ,se poate prinde doar intr-un autofiletant,nu trebuiesc doua ,(cand vezi cum da rugina in aripi ,nu mai conteaza daca ii mai aplici doua gauri).......
eu am montat la un service ca nu stiam cum se prinde si am pus doua autofiletante pt siguranta.
da` se prinde bine si in unul
se vede bine ca e alta culoare ca masina
salut hriberiu! tavitele pt. portbagaj se trimit tot prin posta?
sal
se trimit cum vrei tu.cu posta e mai ieftin
daca esti de prin moldova,am prieteni care distribuiesc marfuri prin zona si aranjez cu ei,dar dureaza mai mult
vand pt logan sedan,ph1 si ph2:
- 1 aparatoare-ornament pentru capota,din plastic
protejeaza impotriva criblurii si pietricelelor care sar de la alte masini
are si rol estetic-70 ron
- 1 tavita portbagaj din cauciuc,cu marginea inalta cam de 5 cm-70ron
-5 paravanturi usi,aplicare cu banda dublu-adeziva pt a evita zgarierea geamurilor-70ron
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment