[VAND] Paravanturi cu banda adeziva, aparatoare capota, eleron luneta

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• vreau si eu eleron luneta! asteptam sa ne anunti cand primesti marfa! ma inscriu la un eleron luneta!astept pm !!!
    kykerul!

Comment

• Merci ICE.

Transportul cu posta ajunge cam 13-15 lei, indiferent de marfa comandata.
      Eleronul, aparatoarea capota, paravanturile, sunt 800 de mii. Separat.
      Eleronul luneta e fumuriu, ca in poza. Cred ca se poate folia, dupa preferinte.
      Saptamana viitoare la sfarsit ma duc dupa ele, sper sa gasesc...
      sigpic42.453.149

Comment

• astept si eu cand aduci vreau un eleron luneta, ma anunti si iti trimit adresa

Comment

• salut hriberiu sunt radu doresc si eu o aparatoare capota astept sms numai bine adresa este urmatoarea strada dispensarului nr 43 comuna razvad judetul dambovita cod postal 137395 telefoane 0723765174,0766438564,0245677454, numele meu intreg savoiu d. radu florin
          SRF TARGOVISTE

Comment

• As vrea si eu paravanturi si pleoape.

Comment

• paravanturi te servesc cu drag, pleoape nu mai am demuuult...iti aduc daca vrei, da mai dureaza.
              am sa ma duc mai incolo in ucraina, ca sunt probleme cu inundatiile, si e tare aglomerat in vama
              sigpic42.453.149

Comment

• arata bine eleronul ala pt luneta,daca primesti astept un PM sa comand si eu unul,stima si spor la vanzare
                sigpic
                Poate pentru lume ești o singură personă,dar
                pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!

Comment

• salut hriberiu sunt radu ai mai adus aparatoare capota astept sms numai bine

cand aduci daca nu ai adus dami si mie un sms astept numai bine
                  Last edited by savoiu_rf 82; 26 July 2010, 22:15. Reason: Automerged Doublepost
                  SRF TARGOVISTE

Comment

• ai adus eleroane luneta

Comment

• salut! m-ar interesa si pe mine nite paravanturi pleoape. nu prea sunt ”forumist” deci nu stiu exact cum se procedeaza asa ca sper sa imi dai cat mai multe detalii. merci!

Comment

• o poza cu eleronu de luneta si un pret!
                        AdY_JmL_2015

Comment

• pe unde umbla baiatul asta

Comment

• salut! paravanturi cu lipici pentru logan berlina si pentru mitsubishi carisma ai ? la ce pret?

Comment

• poate este plecat in concediu sau in ucraina dupa piese nui nimic asteptam
                              SRF TARGOVISTE

Comment

• Ornamentul pentru luneta se pride cu bada adeziva fara sa mai fie nevoie de mastic nu ???
                                In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google