If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
[VAND] Paravanturi cu banda adeziva, aparatoare capota, eleron luneta
Eu imi doresc de mult timp ceva, dar nu gasesc deloc in Ro.
Este vorba de o acoperitoare a grilei radiatorului, pentru o incalzire mai rapida a motorului, iarna. Mai ales la diesel e problema asta.
Din ce am vazut pe net, exista 2 feluri: o acoperitoare a grilei din plastic, care se clipseaza pe grila, sau una din vinilin, care se prinde pe deasupra botului masinii.
Mai exact, pun si 2 poze, sa se vada exact de ce am nevoie:
Poate @hriberiu reuseste sa aduca si asa ceva, mai ales ca Ucraina e o tara friguroasa.
Masina pentru care imi trebuie este Clio 2 (Symbol):
Salut, oare nu sunt mai practice paravanturile care se prin in chederul de la usa? parca arata si mai bine
Nu vreau sa critic produsele colegului..doar faceam o remarca. Eu le am de 2 ani si nu e zgariat geamul deloc.. prinse cu grija si atentie, nu zgarie geamul.
eu unu nu cred asta,eu am pus 6 cleme nu patru cum sunt standar si tot mi-a zgariat geamul,tot de la el am cumparat paravanturi cu bada dubla adeziva si sunt foarte multumit tin si la viteze mari,eu cand merg pe dincolo merg cu viteza intre 140-160,am mers si cu 190 si nu sor deslipit,apelati cu incredere.
as mai dori si eu un set de paravanturi cu banda dubla adeziva.
ultima activitate a userului hriberiu: 28th December 2011 18:37
ultimul post aici 7th September 2011, 22:42
probabil nu-i prea pasa daca merge sau nu afacerea. pravalia se inchide
salutare, cu scuzele de rigoare, dar s-a stricat calculatoru si abia acum am luat altu.
momentan mai am un eleron si doua aparatori capota
cat despre aparatoarea pt grila de la radiator, nu stiu, caut poate gasesc
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment