se potriveste si la ph1 si la ph2
[VAND] Paravanturi cu banda adeziva, aparatoare capota, eleron luneta
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
valabil si pt alte modele de masinisigpic42.453.149
-
pentru logan,cu doua tablite care se indoaie pe sub capota,dupa forma ei
se prind tablitele cu autofiletante,pe sub capota
la exteriorul capotei,intre aceasta si ornament se prinde cu banda dubluadezivasigpic42.453.149
Comment
-
nasol. eu nu imi dau gaura in capota nici de gloria partidului. am vazut intr-o zi pe un mcv si am ramas uimit, dar nu am crezut ca asta e sistemul lui de prindere. si daca stau si ma gandesc pietricelele nu sar in fata pe capota...Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
gaurile in capota se dau pe dedesupt,nu afecteaza cu nimic capota.
tablitele sunt principala prindere,banda dublu adeziva e sa nu trepideze
intre tablite si capote se pune de asemeni banda dubluadeziva
am la geamuri paravanturi cu banda dublu adeziva,sa nu zgarie,si nu au zburatsigpic42.453.149
Comment
-
pai daca ai pus banda dublu adeziva cum se mai ridica geamul? si de ce trebuia dublu adeziva? doar banda cu o parte lipitoare nu mergea?
si eu ma refeream la faptul ca nu dau gaura in capota....nu ziceam ca nu dau de sus in jos sau invers...totusi nu ma lasa inimaDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
paravanturile sunt prinse pe usa,pe tabla
cat despre gauri,altii gauresc mai tare la eleroane etcsigpic42.453.149
Comment
-
nu ma apuc sa dezbat rolul aparatorii sau sistemul de prindere sau efectul care il are,vreau sa imi montez asa ceva pe masina ,intrebarea suprema,trimiti prin posta cu plata ramburs? vreau neaparat ,ti-am trimis pe PM odata datele.daca trebuie le mai trimit odata ,0726218407,non/stop
Comment
-
oki,stima si respecte...........
Comment
Comment