[VAND] Paravanturi cu banda adeziva, aparatoare capota, eleron luneta

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by adimrv View Post
    vreau paravanturi,si pret total pana la timisoara.
    70+10 transportu cu posta
    ramburs
    sigpic42.453.149

Comment

iti dau pm cu adresa dar te rog ai grija cum le impachetezi sa nu vina in mai multe bucati.
      sigpic #

Comment

impachetez bine,nu-i problema
        sigpic42.453.149

Comment

vand pt logan ,ph1 si ph2:
          - 1 aparatoare-ornament pentru capota,din plastic
          protejeaza impotriva criblurii si pietricelelor care sar de la alte masini
          are si rol estetic-70 ron
          - 1 tavita portbagaj din cauciuc,cu marginea inalta cam de 5 cm-70ron
          -4 paravanturi usi,pt toate geamurile, aplicare cu banda dublu-adeziva pt a evita zgarierea geamurilor-70ron
          sigpic42.453.149

Comment

Au ajuns la Timisoara paravanturile,mersi.
            sigpic #

Comment

totusi ,revin cu o rugaminte ,imi doresc sa ma poti ajuta cu un set de aparatori de vant ,care se monteaza pe panoul usi dar vreau un set complet si ptr. spate ,insist insistent.prietenii stiu de ce..........
              http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ro...ion-t5724.html toate bune

Comment

sa mai fac rost de bani si o sa vreau aparatoare-ornament pentru capota,din plastic
                are si rol estetic-70 ron+10 transport
                sigpic #

Comment

Originally posted by blackufo View Post
                  totusi ,revin cu o rugaminte ,imi doresc sa ma poti ajuta cu un set de aparatori de vant ,care se monteaza pe panoul usi dar vreau un set complet si ptr. spate ,insist insistent.prietenii stiu de ce..........
                  cu mare drag te-as ajuta, da nu gasesc si nici nu am auzit sa aduca. daaar...daca vrei iti dau numai alea de pe fata ca merg la mcv la jumate de pret din setul complet

asta pt tine

Originally posted by adimrv View Post
                  sa mai fac rost de bani si o sa vreau aparatoare-ornament pentru capota,din plastic
                  are si rol estetic-70 ron+10 transport

inseamna ca esti incantat de ce ai primit. aparatoare mai am una....si poate ajunge la tm
                  Last edited by hriberiu; 31 July 2009, 15:20. Reason: Automerged Doublepost
                  sigpic42.453.149

Comment

hriberiu vreau si eu o aparatoare de plastic cea care vine pe capota identica cum ai trimis la balckufo si eu tot un mcv am asa ca vreau.

adresa mea este
                    loc.Ghimbav
                    str.Fagarasului,nr 545
                    jud.Brasov
                    nume:Plava Sebastian
                    Jud.Brasov
                    Telefon: 0743048988
                    astept sa o primesc...

sa ma anunti la un telefon te rog cand o trimiti ca sa stiu sa merg la posta.Multumesc.
                    Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

sebi8ta, maine dimineata pleaca la brasov cu posta
                      de montat cred ca ti-a explicat blackufo
                      sigpic42.453.149

Comment

ok,cred ca mai ai adresa mea,astept coletul cu aparatorile de vant de pe fata ,mii de multumiri, apropo,va trebui sa mai faci rost de cateva aparattori ptr. capota ,la cata reclama i-am tras o sa curga comenziile .......toate cele bune .

Comment

Salut Hriberiu Zi mi te rog tavite pt portbagaj ai pe stoc.... lasa un nr de tel unde te pot gasi vreau sa vad si eu tavitele sau eventual da un beep sau mesaj la 0745144909 Adrian Ms mult

Comment

Tavite portbagaj mai ai?S-au ai andut?Si pretul te rog pentru o berlina.Merci.

Comment

Originally posted by blackufo View Post
                              ok,cred ca mai ai adresa mea,astept coletul cu aparatorile de vant de pe fata ,mii de multumiri, apropo,va trebui sa mai faci rost de cateva aparattori ptr. capota ,la cata reclama i-am tras o sa curga comenziile .......toate cele bune .

trimit azi pachetu. mc de reclama

Originally posted by czika View Post
                              Tavite portbagaj mai ai?S-au ai andut?Si pretul te rog pentru o berlina.Merci.

aveam una si i-am dat-o lui gorgoo. a scris primu`.
                              pretu e 70 de lei si daca vrei mai aduc
                              Last edited by hriberiu; 4 August 2009, 10:27. Reason: Automerged Doublepost
                              sigpic42.453.149

Comment

operativitate maxima ,ridicat coletul la ora 17 ,iar la 17.30 ma lafaiam cu noile achizitii,mii de multumiri ,sunt super ok .sper sa am placuta ocazie sa-ti strang mana.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google