da` repede se mai misca posta. ne-om intalni noi candva
[VAND] Paravanturi cu banda adeziva, aparatoare capota, eleron luneta
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
hriberiu sa stii ca si eu am primit coletul la posta a doua zii cand am vorbit noi la telefon.deci rapizi ca niciodata.oricum ridic coletul asa cum am vb noi.Multumesc mult.
A si sa dai o bere lui blackufo ca a facut reclama la greu pentru aparatori.Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.
Comment
-
hriberiu,astazi am ridicat coletul de la posta.I-ti multumesc ptr.operativitatea de care dai dovada si sper sa bem o bere candva la o intalnire.nu am desfacut inca coletul dar urmeaza.
Ptr. cei care doriti sa comandati de la hriberiu faceti-o cu mare incredere ca totul este super ok,un om de super omenie.Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.
Comment
-
tavita porbagaj sedan- 70 lei
pleoape ph1- 30lei.
sunt scumpe, da` le-am luat ca sunt interesante. de unde le-am luat avea cate o pereche pt cateva modele de masini. poate mai aduce.
sper sa fac rost de o poza cu ele montatesigpic42.453.149
Comment
-
Originally posted by alindrgn View Postnasol. eu nu imi dau gaura in capota nici de gloria partidului. am vazut intr-o zi pe un mcv si am ramas uimit, dar nu am crezut ca asta e sistemul lui de prindere. si daca stau si ma gandesc pietricelele nu sar in fata pe capota...
Mult succes ieseanule
Comment
Comment